Kedves Kryon!

Azt hiszem, említést tettél arról, hogy a szándékunk által megváltoztathatjuk a fizikai testünket. Kíváncsi vagyok a műtéti beavatkozások következményeire – konkrétan az implantátumokra gondolok, szilikonra, számos variációban. Kíváncsi vagyok, hogyan hatnak vagy avatkoznak bele az energetikába és az evolúció következő lépcsőfokába.

Tehát a szexuális vonzerőről és az önbizalomról szeretnél beszélni. Rendben. Nem tabu téma a Szellem számára. Ez is része annak, ami cselekvésre késztet titeket. Gondolj erre úgy, mint egy eszközre, amit választhattok az életben, egy új korszak a technikában, amely támogatja ezeket és a kultúra számára nem szokatlan dolog.

Spirituálisan nem elítélendő, ha megváltoztatjátok a külsőtöket, hogy tökéletesítsétek az önbizalmatokat. Nincs tabu e téma körül. Lehetnek biológiai következményei (ld. lejjebb). A spirituális megközelítés: mit hozhat az életetekbe az, ami másképpen nem történne meg? Fel vagy készülve arra, hogy irányíts olyan dolgokat, amelyek olyan területre visznek, melyre nem készültél még fel? Ha igen, jók-e a megoldásaid? Segít-e az önbizalmadon? A válaszok nagyon széles skálán mozognak és komplexek. Mégis tiszteletreméltók, mert a saját szabad akaratotokkal teremtitek meg őket.

A Szellem szemében nincs különbség eközött és mondjuk a frizurád, vagy öltözködési stílusod megváltoztatása között. Nem jelenti a test szentségének megsértését (ahogy néhányan hiszitek ezt). Beszéltünk arról, hogy a szex a legtiszteletreméltóbb energia a bolygón és az ember maga dönti el, hogy tiszteli, vagy visszaél vele. Ha tiszteli, akkor szentséges önmagában, szeretettel és élvezettel a középpontjában. Azok a változtatások, amiről írtál, teljesen kulturális alapokon nyugszanak és a Szellem nem tekint rá másképp, mint hogy szebbé váltok a társadalom számára, amely osztozik ebben a formális megjelenésben.

Mivel a biológiai szervezetre hatással vannak, íme néhány tanács. Bármi, amit belehelyeztetsz a testüregeidbe és idegen a szervezeted számára, generál egyfajta hajlamot arra, hogy kiegyensúlyozatlan energiákat termeljen. Következésképpen módosítja a teljességedet. Add áldásodat az anyagra és mondd el, hogy mennyivel jobban érzed magad attól, hogy benned van. Beszélj hozzá naponta és add a tested beleegyezését, hogy érezhesse, hogy hozzá tartozik. Tedd az egész részévé.