Kedves Kryon!

Zavarban vagyok ezzel az egész üggyel kapcsolatban, az idegenek és egyéb intelligens életformák miatt ott kinn az Univerzumban. Tóbiás, úgy tűnik azt mondja, hogy a mi tapasztalataink és kapcsolataink az idegenekkel, valójában találkozások saját magunk egy aspektusával és te is azt mondod, hogy idegenek és egyéb intelligens életformák vannak odakinn, jóllehet mi vagyunk az egyetlen biológiai megjelenési forma, aki szabad választással rendelkezik. Tudsz abban segíteni, hogy ez világosabb legyen?

Kedves Kryon!

Vajon ma jelen vannak a földönkívüliek a mi világunkban? Ha igen mit akarnak? Vajon sikerül-e nekik? Vajon fenyegetést jelentenek?

Kedveseim, a válaszom ugyanaz, mint amit sokszor elmondtunk az évek folyamán. Soha nem változott. Évekkel ezelőtt még azon a helyen is beszéltünk róla, amit ti ENSZ-nek hívtok. Igen, az Univerzum bővelkedik az életben. Igen, találni fogtok mikroszkópikus életformákat saját naprendszeretek más bolygóin és holdjain. Ez felveti a kérdést az élet keletkezésével kapcsolatban és azzal kapcsolatban, hogy milyen gyakori kell, hogy legyen mindenfelé.

És igen… kétségkívül vannak földönkívüliek a Földbolygón. Azok akik látogatnak, nem jelentenek veszélyt rátok, vagy Istenre, vagy arra a rendszerre amit beállítottatok magatoknak. Kíváncsiak rátok, mert látják bennetek isteni mivoltotokat, azt a valamit amit ti magatok nem! Szinte semmi hatalmuk nincs felettetek, hacsak ti nem adtok nekik. Amint azt már elmondtuk, több mint 60 éve itt vannak, de még csak ezután kell meggyőzően megmutatkozniuk. Ez azt jelenti, hogy okkal rejtőzködnek… tudják, hogy hatalommal rendelkezünk és, hogy a tudatunk esetleg meg is semmisítheti őket. Azok akik most itt vannak, nem fontosak a bolygó dolgainak végső tervében. Tehát ha megjelennek neked, egyszerűen csak mondd, hogy menjenek el és figyeld ahogy visszavonulnak! Egyszer azonban találkoztok majd azokkal, akik jelentősek lesznek számotokra. Ne lepődjetek meg, ha majd úgy néznek ki, mint ti.