Kedves Kryon!

Említetted, hogy a földönkívüliek azért látogatnak minket, hogy tanuljanak tőlünk és megpróbálnak másolatot készíteni arról az isteni részről, amivel ők nem rendelkeznek. Azt mondtad, hogy amennyire én biztos vagyok abban, hogy része vagyok az istenségnek, sokan ezen földönkívüliek közül biztosak abban, hogy ők nem részei az istenségnek. Ha a mi tapasztalásunk azzal a dualitással jár, hogy isteni természetünk van és nem tudunk róla, akkor mi az övék? Milyen az, tudni azt a tényt, hogy nem vagy része az istenségnek? Miről szól az ő életük? Vajon tudnak örülni és szeretni? Az intuíció működik náluk?

Kérlek ne humanizáld őket! Itt az ideje, hogy változtass a nézőpontodon. Ha vak lennél és elmennél egy olyan fajhoz akik látnak, te nem lennél tisztában vele, mi az ami neked nincs. Egyedül azt tudnád, hogy a többiek rendelkeznek egy tulajdonsággal, hogy érzékeljék azt ami a sötétben van. Nem tudnád mihez viszonyítani a látás fogalmát. Tehát, a te feltevésed, hogy ők tisztában vannak azzal, hogy hiányzik belőlük az istenség, helytelen. Minden amit látnak, csupán a te hatalmad és mindent megtennének azért, hogy nekik is legyen. Fogalmuk sincs róla, honnan származik vagy, hogy bármi köze van az istenséghez. Fogalmuk sincs az istenségről és ha te el tudnád nekik magyarázni, ők akkor sem értenék meg.

Sok faj az Univerzumban egyszerű biológia, az összes egyensúlya miatt létezik. És sokuknak ezek közül nincs lelkük (ahogy ti ezt hívjátok), nincs isteni terv és nincs lehetőségük választani a „sötétség és a fény” egyensúlyában. Az Emberek mindezzel rendelkeznek. Lesz aki majd azt mondja, hogy ez nem tisztességes, vagy esetleg nem érti, hogy létezhet intelligencia és értelem Isten nélkül. Létezhet. Létezik és amikor meglátnak titeket, el vannak ragadtatva, hogy mire vagytok képesek (azok a dolgok, amelyeket ti még csak nem is láttok magatokban!) Némelyeknek közülük fejlettebb a technológiája mint a tiétek, mivel sokkal öregebbek.

Tudnak örülni? Igen. Ahogy a kutyád is tud, igaz? De ez nem az „Isten öröme”. És az intuíció? Az nincs nekik. De van intelligenciájuk és logikájuk, leginkább mint a rovaroknak. Ők NEM olyanok mint ti. És bizony veszélyesek, ha egyszerűen beengeded őket az életedbe. De esélyük sincs bántani téged, ha ellenállsz nekik mentális erőddel.

Kedveseim, itt az ideje módosítani korlátozott felfogásotokat az Univerzumról. Vajon olyannak kell lenni mindennek, mint amilyenek ti vagytok? Vedd figyelembe az élet hatalmas változatosságát. Nézd csak meg, mi van a Földön. Vajon a Földön minden élet ugyanolyan? Vajon egy rágcsálót ugyanolyan tulajdonságokkal ruházol fel, mint egy Embert? Akkor mit mondjunk az oroszlánról vagy a halról? NEM. Mindnek más rendeltetése van a Bolygón, némelyiket még meg is eszitek életetek fenntartása érdekében. Tekints ilyen módon az Univerzumra is. Bővelkedik az életben, a változatossága pedig meghaladja a képzeletedet. Nem minden Humanoid faj rendelkezik intuícióval, intellektussal vagy szeretettel. Ezek tőletek nagyon távol vannak, úgyhogy nem kell kapcsolatba lépnetek velük. Ahelyett, ti koncentrálhattok az „előttetek álló feladatra”.