Kedves Kryon!

Múlt héten egy gyülekezeten San Francisco-ban, Konrad Steffen a Colorado-i Egyetemről műholdas képeket mutatott be az Északi-sarkról és a hatalmas jéggleccserekről Grönlandon, megmutatva, hogy kétszer annyi jég olvadt el idén nyáron, mint 1992-ben. Azt nem tudta megmondani, hogy milyen mértékig volt felelős az emberi behatás a természeti klímában. Tovább fog növekedni az olvadási folyamat? Mi a hozzáfűznivalód ehhez?

Igen. Jelenleg felgyorsult geológiai folyamatoknak vagytok szemtanúi. 1989-ben már tájékoztattunk benneteket a lehetséges változásokról itt a Földön, kimondottan az időjárásban. Igazából, most pontosan ezt látjátok most.

Ez mind a válasz az emberi tudatosságra, de ti ezt mind a fizikális időjárási minták, globális felmelegedés, stb. végtermékeként érzékelitek. Valóban, ez így látszik, de el tudnád nekem mondani, miért van a felmelegedés? Nem azért, amiért te gondolod. Az óceánok is egyre melegszenek és ezt a Föld vibrációjának emelkedése okozza. Igazából ezt akkor fogjátok látni, amikor felfedezitek majd az összes nyílást. Ez nagyon a földdel és nem a légkörrel kapcsolatos.

Emlékezzetek, a tudatosságotok indította el mindezt. És a tudatosságotok is az, amely képes ezt stabilizálni. Amikor ezt megtörténik, a tudósaitokban egy újabb kérdés fog felmerülni: „Miért állt meg az olvadás?”