Kedves Kryon!

Amikor megtapasztaljuk egy szerettünk hirtelen elvesztését (ember vagy házi állat) baleset vagy sérülés következtében, melyek azok a segítő, konkrét módok, amelyek enyhíthetik a sokk érzését bennünk? (Abban is hiszek, hogy fénymunkásként nehezebb a gyász feldolgozása, mivel egy részem tisztában van vele, hogy a szerettem már szeretettel és örömmel teli helyen van, ráadásul még ott van a fátyol is, ami ezt az elválasztás érzését még valóságosabbá és fájdalmasabbá teszi.) Van-e mód arra, hogy kapcsolatban maradjunk energetikailag az elvesztettünk jelenlétével?

Tudom, hogy már korábban beszéltél a gyászról, de szeretnék tudni néhány specifikus dologról vagy lépésről, ami segítene továbblépni a kezdeti éles fájdalmon és a sokkon, a fátyolnak ezen oldalán maradottaknak.

Kedves egyetlenem, igazad van. Úgy vagytok „felépítve”, hogy a gyász részetek. Ez nemcsak helyénvaló, de megbecsült és megértett. Habár mellettetek állunk mindvégig, ez gyakran egyszerűen nem elég.

Több dolog is van, amit tehetsz, hogy túl juss ezen a folyamaton, de még elegánsabban: Keress egy helyet, ahol fizikálisan segíthetsz valakinek. Menj el egy idősek otthonába, ahol felolvashatsz embereknek, sétálj együtt velük, vagy segíts nekik a terápiájukban. Találkozz emberekkel, akik szintén gyászolnak és hallgasd meg, hogy min mennek keresztül. És ez talán bizarrul hangozhat, de gyakorold! A saját tested kémiája segít, újra egyensúlyba kerülni, mialatt ezeket a dolgokat teszed.

A gyász lassan le fog ülepedni, de mindig lesz a szívedben egy hely, ami picit fáj majd. Ez normális. Sose próbáld megszüntetni vagy úgy érezni, hogy ez helytelen. Az ok, amiért ezek a dolgok túl bonyolultak az az, hogy valóban kapcsolódtál azon a szinten, ami túl van a fizikai léten. A dualitásod „látja” azt, akit elvesztettél, mint aki „elment a jobb érdekében”. Ez a te valóságod és semmit sem tehetsz, hogy ezt megváltoztasd. Viszont elmondhatok valamit, ami biztosan meg fog történni – 100%. Újra fogsz találkozni azokkal, akiket „elvesztettél” és ezt biztosra veheted! Tapasztalatból beszélek, sokszor láttam ezt megtörténni... még most is, ahogy itt beszélek. Semmi sincs az Univerzumban, ami ehhez fogható – amikor Isten szeretete manifesztálja magát entitások között, akik kapcsolatban vannak emberi életben és a fátyol túloldalán is, de akik régóta nem látták egymást.