Kedves Kryon!

Spirituális tanulmányaim mostani szakaszán nagy szeretettel érkeztek el hozzám a Kryon könyvek. Egyszerűen képtelen voltam letenni őket. Olvasásukkor túláradó szeretetérzés tölt el. Van egy kérdésem. A hatodik könyvben beszélsz gyermekeink elengedéséről. Két fiú (19 és 17 évesek) édesanyjaként örökösen aggódom értük: lesz-e állásuk, boldogok lesznek-e, stb. Elmagyaráznád nekem, mit is értesz gyermekeink „elengedése” alatt?

Sok szeretettel – egy családtag.

A figyelmeztetés arra vonatkozik, hogy önmagatokkal törődjetek. Minden gondos szülő, amíg csak él, szeretni fogja gyermekét és figyelemmel követi sorsát. De sokan saját életüket is aszerint élik, hogy mi történik gyermekükkel. Ezért arra kérlek benneteket, hogy találjátok meg belső egyensúlyotokat. Legyetek szeretetteljesek és segítőkészek, de ne engedjétek, hogy gyermekeitek életének történései teljesen lekössék figyelmeteket. Mert ha így van, akkor átvállaljátok a felelősséget az ő szabad döntéseik felett. Közben nem törődtök magatokkal és saját spirituális fejlődésetekkel, s lemondotok saját erőtökről.

A legjobb dolog, amit felnőtt gyermekeidért tehetsz az nem más, mint hogy egész életükben szereted őket és küldöd nekik a fényt. Légy ott, ha szükségük van rád, de ne akard helyettük élni az életet.