Kedves Kryon!

Milyen szavakat használjak, hogy a legjobb módon mutassam meg gyermekeimnek (két és három évesek) Istent és a Mindenséget, hogy elérhető legyen számukra ez az eszme és, hogy megteremtsem nekik a szabad akarat légkörét ezekben a kérdésekben?

Kedvesem, a gyermekeid már tudják. Csak hagyd meg őket abban, ami nyilvánvaló. Az Indigó Gyerekek számára (és manapság már a legtöbb gyerek Indigó) magától érthető, hogy létezik egy hatalmas szerető erő, amelyet elfogadnak teremtőjükként.

Kezdd a természettel. Ez egy gyönyörű rendszer, amelyben egyszerre van jelen az élet, a halál és a teremtés. Legyen ez a példa. Ugyanakkor „érezni” kezdik Gaiát és az őket körülvevő hihetetlen szépséget. És miközben ezt teszed, mutass nekik szeretetet. Ha szavakra van szükséged, használd a „Szellem” szót Isten helyett, hogy ne tévesszék össze azt amit látnak, azzal amit a kultúrátok próbál velük megtanítani.

Nem ezen múlik, de mindezt felhasználják az életükhöz és a keresésben, bármit is jelentsen számukra „Isten”. A szabad akaratukat csak erősíteni fogja a szeretet és azok a szép dolgok, amiket majd te mutatsz nekik.