Kedves Kryon!

Léteznek-e szertartások ahhoz, hogy a halál békés lefolyását segítsék, valamint, hogy az itt maradtak segíthessenek a közelmúltban elhunytak útját a fátyol túloldalán? Említetted, hogy 3 napot vesz igénybe a léleknek, hogy elhagyja a Földet. Az itt maradt szerettei, mit tehetnek érte ebben a 3 napban?

Engedd el az elgondolást, miszerint ezek a lelkek a sötétségben vannak és szükségük van az imáitokra. Mert nincsenek. Amikor itt hagynak benneteket, rálépnek az energetikai átmenet sokszor megjárt útjára. Higgyetek nekem, el vannak foglalva az átmenettel és amúgy sem tudnának arról, hogy mit is csináltok! A 3 napos utazás, nem is igazán egy távolsági utazás, inkább energetikai. Interdimenzionális értelemben, kilépnek a 4D világból és újra belépnek a természetes létállapotukba. Ilyenkor sok minden történik velük, mivel ez a folyamat egy újra egyesülés Isteni-Énükkel.

A legjobb dolog, amit ilyenkor tehettek értük, hogy segítsétek azokat, akik itt maradtak. Ünnepeljétek az életet! Tartsatok „megemlékező találkozókat”. Tekintsétek a szertartásokat, a bánatban itt maradt emberek megsegítésének és ne az eltávozottakért tartsátok, ők jól vannak. Akiket ők hátra hagytak, nekik van szükségük a szertartásotok energiájára.