Kedves Kryon!

Olvastam egy könyvet nagyjából 30 évvel ezelőtt, amiben azt írták, hogy mikor a test meghal, az ezüst szál elszakad. Ha a testet elhamvasztják mielőtt ez az ezüst szál elszakadna, akkor a spirituális test fájdalmat él át. Mi az igazság a jelenlegi energiában? Még mindig szükségünk van néhány napra, hogy az ezüst szál rendben el tudja engedni a fizikai testet?

Kedvesem, az „ezüst zsinór” az ember és a Felsőbb-Énje közötti interdimenzionális kapcsolatra vonatkozó metafora. Az új energiában ez most az ember része és a kapcsolat sem ugyanaz, mint ami ami régen volt.

Gondolj így erre. A régi energiában, hogy erőd birtokába kerülj, talán szükséged volt egy külső zsinórra, hogy kapcsolódhass Isten „konnektorába”. Most az új energiába, ti vagytok az erőforrás. Ezért az egész ezüst zsinór hasonlat, valami nagyobbá vált, ami telve van ígérettel.

Egyébként, sosem volt „elszakadási folyamat”. Amikor itt hagyod a Földi létet, egy újraegyesülési folyamaton mész keresztül. A test csak egy holttest... semmi több. Az esszenciád újra kapcsolódik Isten Kozmikus Rácsához és így újra egy egész lesz. Higgy nekem, nem hiányzik az emberi test, sőt még csak nem is gondolsz rá. Elmúlik, csakúgy, mint az anyai méh – ami az otthonod 9 hónapra – eltűnik a tudatodból miután megszülettél. Többé már nem fontosabb annál, mint ami.