Kedves Kryon!

Néhány évvel ezelőtt, amikor az utcán sétáltam egy reggel, hallottam valakit, amint a nevemen szólongat, de nem láttam senkit. Ez néhányszor történt meg. Megkérdeztem erről néhány spirituális barátomat. Azt mondták, hogy ez csak egy teszt volt, hogy meglássák, kész vagyok-e a megvilágosodásra? Kíváncsi vagyok, hogy igaz-e ez?

Végre, egy válasz! Mi tartott ilyen sokáig? A célunk az volt ezzel, hogy meglássuk, vajon el tudnád fogadni, hogy nem vagy egyedül. Talán legközelebb, amikor szólítunk, nem fogod a barátaidat megkérdezni és írni nekünk, hogy megbecsüljünk! (Kryon kacsint és mosolyog)

Nem minden hang, amit hallani lehet, spirituális. Néhány az instabilitás eredménye a biológiádon belül. A te esetedben, arról van szó, hogy te valóban hallottál minket, ahogy próbáltuk felkelteni a figyelmedet. A különbség mindig nyilvánvaló. Spirituális esetben, ezt a tapasztalást jó érzések, szeretet és helyénvaló megbecsülés fogja kísérni. Megkérdezheted: „Nos, mit akarsz?” A válasz? „Azért szólítunk, hogy tudd, sosem vagy egyedül és vidd ezt a tudást magaddal. Lazulj el, ismerve a tényt, hogy te is Isten egy darabkája vagy.” Ez mind az önértékelésről szól.

Gratulálunk kedvesem. Felébredtél!