Kedves Kryon!

Az Iszlám Jihad és a nyugati erők közti ellenségeskedés kiterjesztése a média színterén zajlott le. Az amerikai fénymunkások hogyan tudnak válaszolni a barátoknak, munkatársaknak és a családnak, akik a hazafias hullámot meglovagolva több harcias buzgalmat igyekeznek teremteni?

Ez egy teszt, nemigaz? Sokszor elmondtuk nektek, hogy a háború „a régi az új ellen” zajlana. Most már láthatjátok, hogy ez egy harc a régi és az új tudatosság között. Ez a harc az terroristák és az otthon, a tévében mindezt végignéző egyének régi tudatosságában megy végbe. Ez az egész világra kiterjedt konfliktus, de ez minden egyes személyről szól... nem ember csoportokról. Nem hat rátok furcsán, hogyan is tudnátok benne lenni egy háborúban, aminek nincs határa vagy meghatározott felépítése? Ez amiatt van, mert ez egy olyan háború, ami győzedelmeskedik vagy elbukik az emberiség egyéni döntése következtében.

Hogyan tud az amerikai fénymunkás erre felelni? A válasz „A Harmadik Nyelv” engedélyezésében rejlik.

Újra elmondjuk nektek, hogy ez egy kapcsolat a Szent Lélekkel, ami minden emberi lénynek kiegyensúlyozott bölcsességet ad, hogy a csata „velejébe” lásson. Először is értsétek meg, hogy mindannak ellenére, ami a külvilágban megjelenik, a harc mégsem a kultúrák vagy vallások között zajlik. Arra is emlékezzetek, hogy Amerika azon az eszmén alakult, hogy „minden egyenlőnek teremtetett” és, hogy „mindennek joga van a szabad akarathoz”. Ezért, a válasz a kérdésedre a következő: Tiszteld azokat, akik haraggal felelnek, mivel te csak az alapvető emberi választ látod. Viszont, adj energiát és bölcsességet azoknak a vezetőknek az országodban és a világban a hatalmadon keresztül, mint fénymunkás. A tudatosságod képes változást teremteni.

A tudatosságod fényt képes sugározni a sötét helyekre. Változást hozhatsz létre anélkül, hogy egyetlen szót is szólnál.

Nem tudod, melyik oldalt válaszd? Tudod tisztelni a szabad akarathoz való jogot? Tudsz fényt küldeni oda, hol arra szükség van a felfokozott emberi reakciók (harag és megtorlás) ellenére is? Tudod-e szeretni azokat, akik talán kevesebb bölcsességgel rendelkeznek, de több szenvedéllyel? Ez az, amiért mi ezt „munkának” hívjuk.