Kedves Kryon!

Kérlek, beszélj egy kicsit még a népszerű bőség témával kapcsolatban! Említetted, hogy éljünk a „MOST”-ban. Elfogadom, de mondjuk a nyugdíjba vonulással kapcsolatos terveink szükségtelenek lennének? A társadalom gyakran igényli, hogy megtervezzünk számos eseményt, például tanulmányok, utazás... Haladjunk csak előre és foglaljuk le a tengeri körutazást, még akkor is, ha a pénz nincs a bankban „most”? Kicsit kíváncsi vagyok a társadalmi szükségletek kompatibilitására a szervezéseket és fenntartásait illetően, ha egyszerűen csak a „MOST”-ra gondolunk.

Folytasd és tervezz! Muszáj ezt tenned, mert egy olyan társadalomban élsz, ahol a kultúra ezen alapszik. Aztán maradj a MOSTban. Mi történik akkor, ha a tervek csak egy kezdeti irányt mutatnak, megengedve neked, hogy megváltoztasd bármikor, amikor csak akarod? A probléma az, hogy túl lineáris érdeklődésű vagy, ezért kérdezed ezt! Elfogadod, hogy egyik dolgot a másik után kell csinálnod. Tervezni, vagy nem tervezni. Mit szólsz ahhoz, ha úgy tervezel, hogy elindulsz egy irányba és majd a „MOST” megadja neked a terveket?

Menj az ösvényen. Tervezz, mert helyénvaló a kultúrátokban. Mikor elérsz egy elágazáshoz menj tovább, ahogy előzetesen eltervezted, ha ettől jobban érzed magad! De ebben a folyamatban mindig hagyj egy lehetőséget a 4D tervnek, az igazi énednek, melyet a kreatív energiáid vezetnek. Ne ragaszkodj túlzottan ahhoz, amit elterveztél és nem akarsz megváltoztatni. Ne légy túl elfogult a terveiddel kapcsolatban, amit esetleg sértésnek éreznél megváltoztatni szabad akarattal és bölcsességgel. Épp ellenkezőleg! A tervezés a MOST-ban olyan, mintha „rámutatnál saját magadra” a cél irányában… nem több ennél. Tekints a dologra úgy, hogy egy nyíl sosem éri el a célját, míg a röppályán van. Ha csak ülsz és arra vársz, hogy majd Isten kilövi a nyilat, semmi nem fog történni. Ehelyett lődd ki a nyilat abba az irányba, amit legjobbnak gondolsz, majd ülj rá és végezd el a szükséges iránymódosításokat menet közben! Érezd a szelet a hajadon, mikor elhatározod az irányváltást és sose tarts attól, hogy elvéted a célt! A haladó gondolkodású ember így tesz, mert tudja, hogy az interdimenzionalitás magában foglalja a 4D-s terveket és nem rekeszti ki őket.