Kedves Kryon!

Azt olvastam, ha magasabb szintre emeljük rezgésünket, akkor ez milliónyi lényt fog érinteni az egész kozmoszban és ugyanez a helyzet a hasonmásunkkal itt a Földön és magával az anyafölddel. Ez annak tudható be, hogy mindannyian Isten vagy Szent Szellem részei vagyunk? Valamint mindannyian részei vagyunk egymásnak a kozmoszban és a Földdel magával... Megértem, hogy az energiánk egymáshoz kapcsolódott, de mindannyian egymás részei vagyunk?

Ez nem arról szól, hogy a család (Szent Szellem) tagja vagy. Itt azok szabad, elfogulatlan választásáról van szó, akik nincsenek tudatában, hogy ők Isten részei. Igen, mindannyian össze vagytok kapcsolódva és többen vagytok ebben benne, mint amennyi homokszem található a bolygón. Ezek a szemcsék egy „tengerpartot” formálnak... ami egy tengerpartnak látszik. Ti vagytok a korsónyi homok egy végtelen parton, ami arra lett kiválasztva, hogy átmenjen egy mélyreható energiateszten. Nincs ítélkezés arról, hogy mit tesztek, helyette inkább megbecsülünk titeket azért, hogy jelentkeztetek a részvételre. Ez nehéz!

Vajon hova fog jutni a sötétség és fény elfogulatlan egyensúlya, amikor az angyalok, akik nem is tudják, hogy azok, egy semleges játszótérre kerülnek, ahol az energiák határtalan választási lehetősége található? Merre fog ez az egyensúly elmozdulni? Talán most már egy kis interdimenzionális bepillantást nyerhettetek, hogy miért is becsülünk titeket ennyire? Hogy várjuk a napot, amikor mindannyiótok nevét zenghetjük? Megváltoztattátok a Földet és összhangban mindazzal, ami itt kockán forog, megváltoztatjátok az Univerzumot mindannyiunk számára. Nehéz elmagyarázni olyan dolgot, aminek rejtve kell maradnia, de magszinten, pontosan tudjátok, hogy miről is szól ez az egész.