Kedves Kryon!

Mi van azokkal, akik szervátültetésen mentek keresztül és akiknek életük végéig gyógyszert kell szedniük, hogy a beültetett szerv ki ne lökődjön? Azt olvastam, hogy a felemelkedett állapot eléréséhez szükséges, hogy sejtjeinket ne mérgezzük gyógyszerekkel. Ezek szerint, akibe idegen szervet ültettek, az nem érheti el ezt az állapotot? Vagy bízhat-e abban, hogy szervezete nem löki majd ki az idegen testet, ha abbahagyja a gyógyszerek szedését? Nagyon örülnék, ha megválaszolnád nekem ezeket a kérdéseket.

Jöjjön most az egyenes beszéd, szóljunk most közvetlenül azokhoz, akik szervátültetésen mentek keresztül (beleértve a szívátültetetteket is) és azóta is gyógyszereken élnek. A szervek összeférhetetlensége sejtműködésetek kémiáját érinti. Ennek semmi köze spiritualitásotokhoz. Az életben maradásodat segítő gyógyszerek áldottak és Istentől eredőek, nem mérgek szervezeted számára. Tiszteld és ünnepeld őket is úgy, mint magát a tudományt, mely életben maradásodat segíti és amely isteni inspirációból ered.

A felemelkedett állapot e bolygón élő minden Ember számára megadatik, aki kifejezi erre vonatkozó szándékát és aki elindul felé az úton. Isten nem egy függöny mögé bújva áll valahol! Spirituális családod pontosan tudja, mi zajlik testedben és nem fog megbüntetni azért, mert életben tartod magad! Épp ideje, hogy spirituális józanságodat ezekben a kérdésekben is használd. Érezd, hogy Isten ott áll melletted, mindent tud rólad és ünnepli életed. Miközben a tetszésed szerinti spirituális döntést meghozod, tudd, hogy minden tökéletes, ha szándékaid tiszták.