Kedves Kryon!

Nővér vagyok és idős emberekkel dolgozom, akik demenciában szenvednek. Munkámnak egyik része, hogy rájöjjek, melyik gyógyszer segít majd nekik kényelmesebben lenni a saját testükben és amelyiktől addig is nyugalomban és biztonságban érzik magukat, amíg ellátják őket.

Ezek a gyógyszerek toxikusak és vannak mellékhatásaik. Az a szándékom, hogy a személy, aki az általam felírt gyógyszert kapja, az tényleg a leginkább hasznos legyen a számára. De ez valahogy nem tűnik elégnek. A személyzet, akik gyakran ellátják ebben a betegségben szenvedő embereket, ők maguk is szenvednek. Kérlek, segíts megértenem, hogyan segíthetem őket egy jobb módszerrel?

A szándékodat becsüljük, de ezt nem teheted meg mások helyett. Más szavakkal, a szándékod arra vonatkozóan, hogy maga az alkotóanyag ne okozzon problémát, nem elég. A betegek szándéka is szükséges, de sajnos nem képesek dolgozni ezen a problémán a mentális körülményeik miatt. Igazságtalannak tűnik, de a nagyobb képet nézve, spirituális okokból kifolyólag, ezen személyek lelke egy életútnyi kihívásban van és ez így rendjén van egy olyan szinten, ami túlnyúlik a megértési képességeteken.

Vannak olyan anyagok, amelyek segíthetnek nekik, amelyeknek nem lesznek mellékhatásaik. Ott van még az energia rendszer, ami szintén segíthet – minden olyan segít, ami a munkahelyeden nem elérhető. De te ott vagy, hogy segíts megtartani az energiát és fénnyel feltölteni egy máskülönben tarthatatlan helyzetet. Higgy nekem, értékes vagy ott, ahol vagy és azoknak, akik nem értik hol vannak, mégis érzik, hogy törődsz velük és kiegyenlíted az energiát. Ez segít nekik.

Egy napon talán tudsz majd adni nekik néhányat a hathatós gyógynövények közül, amiket az ősök is használtak és nekik is segítettek az energia kiegyensúlyozásában. Ezeket az anyagokat az amerikai indiánok használták és a kultúrád által ezek száműzöttek lehetnek a félreértelmezett természetük miatt.