Kedves Kryon!

Két nővérem és én hármas ikrek vagyunk. Valaki azt mondta, hogy egy lélek vagyunk három testben. Én eddig úgy hittem, hogy minden testben egy külön lélek van. Azt hiszem, egómnak kicsit rosszul esik, hogy nem „egyedi” vagyok. Felvilágosítanál, mi is a helyzet?

Az Embernek elmagyarázható egyik legnehezebb dolog az, hogy egy megjelenésében egyedülinek (egyes számúnak) tűnő valami hogyan lehet valójában mégis több. Ti, Emberi Lények, azért gondoljátok, hogy egy lélek vagytok, mert egy testetek van. Amikor a könyvekben vagy festményeken angyalokat ábrázoltok – bár ők sokdimenziós lények –, ti testbe helyezitek és bőrrel határoljátok le őket, szárnyakat rajzoltok és neveket adtok nekik!

Így hát továbbra is hisztek az „egy test, egy lélek” elvben. A valóság ezzel szemben az, hogy minden Ember sokdimenziós és egyszerre több helyen is lehet. Most is, miközben e sorokat olvasod, egyes részeid más helyeken járnak és más dolgokat csinálnak. Akkor hát, miről is van szó? Egy lélekről több helyen, vagy talán több lélekről? A válasz: is-is. Négydimenziós valóságotok korlátai miatt nem érthetitek meg ezt, mivel abban minden egyedi.

Ezért hát kérdésed lényege nem megválaszolható, mert nincs senki a Földön, akinek egy lelke lenne. Kérdésed helyesen úgy hangozna: „Vajon nővéreim és én azonos céllal születtünk?” És a válasz erre a kérdésre: „nem” – ahogy azt intuíciód már meg is súgta neked. Lehet, hogy születési képleteitek ugyanazokat az asztrológiai állásokat mutatják, de tudnod kell, hogy minden ember Isten egy különböző darabkája, sokdimenziós és így nem is egyes számú. Minden ember Isten  más és más darabkája, mely a földi leckék útját járja a függetlenség felé. Helyzetedben az az elgondolkodtató, vajon mi az, ami valóban közös bennetek. Mind a hárman ugyanabban az isteni szálban osztoztok, mely ténylegesen „egy léleknek” tűnhet (négy dimenzióban). Ez a szál karmikus köteléketek és ez az, amiért így születtetek. Ez potenciáljaitokkal, előző életeitek energiáival és leckéitek jelen megnyilvánulásaival kapcsolatos. De nem „ugyanaz a lélek” vagytok.

Ezt megint egy tányér levessel érzékeltetjük: külsőre egyedi (egyes számú) dolognak tűnik, de a leves egy folyadék. Nem tehetsz hát fel olyan kérdést, hogy hány leves van a tányérban. Ez minden tányérnál más, bár a tányér maga egyedi (egyes számú). A leves benne: maga az isteni tartalom. Ne engedd, hogy bármikor is megtévesszen az, amiben van. Könnyen lehet, hogy a tányérok színben és méretben is egyformák, de mindegyikben más-más leves van, más-más ízzel. Mind egy csomó összetevőből áll össze pont olyanná, amilyen. Lehet tápláló, lehet mérgező. A tányér leves rezgése a benne lévő levestől függ.

Ünnepelj velem! Nem csodálatos a helyzet, melyben vagy? Testvéreiddel való kapcsolatod egészen különleges. Csakis ikrek rendelkeznek ilyennel. Amíg éltek, mindvégig „kapcsolódtok” egymáshoz. Figyeljétek meg, mi történik, amikor végül egyikőtök eltávozik. Ezt követően is kapcsolatban maradtok! A sokdimenziós dolgok ugyanis ilyenek.