Kedves Kryon!

Légy szíves mond meg, hogy az Indigó Gyerekek és a Csillag Gyerekek ugyanolyanok? Születhetett valaki 1960-as években Indigóként?

Kedves Ember, ne rekedj meg a linearitásodban ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.

Mindent fel szeretnél osztani, hogy kényelmesebb legyen számodra a megértés. Tudd, hogy minden erre a bolygóra született gyereknek erős potenciálja van arra, hogy indigó tudattal rendelkezzen. A csoporton belül igen sok rész és attribútum található. Amit „Csillag Gyereknek” neveztél, az az Indigó egy fajtája. Ugyanez a helyzet a „Kristály Gyerekekkel” is.

Évekkel ezelőtt egy új emberfajt azonosítottunk, ami fokozatosan ismertté vált a földön. Mostanra már annyian vannak, hogy sokan észrevették és elkezdték kategorizálni őket. Arra figyelmeztetnénk, hogy ne tegyétek, bár tudjuk, hogy jobban érzitek magatokat, ha megteszitek. A „Csillag Gyerekek” egy másik elnevezése Interdimenzionális vagy akár Interplanetáris, ha úgy tetszik.

Azokat illetően, akik az 1960-as években vagy előtte születtek: A válaszom igen, de fenntartásokkal. A tiszta Indigó gyerekek igazából csak az elmúlt 20-25 évben érkeztek, de sokan vannak, akiket úgy hívunk „Indigó-utánzat”. Ez egy Ember, akire illenek az általánosítások a DNS által meghatározott genetikai tulajdonságok egy része nélkül, ami valóban hitelesíti ezt az új Emberi tapasztalatot.