Kedves Kryon!

2001-ben olvastam a Kryon könyveket és eléggé meg vagyok lepődve! Egy fontos dolgot szeretnék megtudni és tudom, hogy segíthetsz nekem.

Törökországban élek (Európa és Ázsia határán). Hihetetlen szinkronisztikus eseményeket tapasztalok gyermekkorom óta. Ezek az események a mai napig sem maradtak abba. A nevem „leader”-t jelent angolul (vezér) és 1981-ben születtem, február 16-án, a Vízöntő jegyében. Most 20 éves vagyok. Mindenki azt mondja rám, hogy „te mindig más vagy”. Éjszakánként remény nélkül ébredek és spirituális, tudományos munkákat írok, melyekből sok mindent meg is tapasztalok.

Évek óta kutatom a New Age-et, Atlantiszt, az ősi Egyiptomot, Lemúriát, angyalokat, UFO-kat és a paranormális dolgokat. Tudni szeretném, hogy indigó gyerek vagyok-e? Kérlek, mondd el nekem! Lehet 20 évesen valaki indigó gyerek? Köszönöm a segítséget!

Szeretettel,
Nder Aytekin, Törökország

Kedves Vezér!

Igen, indigó gyerek vagy! Minden sajátosságod megvan, egyet kivéve: befejezetlen karmát cipelsz magaddal. Egyébként tiszta indigó tudatosságod van. Számos indigó van a Földön, akik indigó színnel érkeztek ide az utóbbi 50 évben. Sokuk előfutár volt és nagy nehézségek árán tudtak beilleszkedni a társadalomba. Most a társadalomnak kell hozzájuk idomulni.

Ezért nem te vagy az első indigó, de mindenképpen előfutár ebben az új energiában. Sokan vannak a térségedben, akik segítenek felébredni és nem véletlenül vagy Törökországban.

Hallgass az intuícióidra, hogy mit kell tenned e térségben. Folytasd a fényed körbehordozását, azok körében, akik azt mondják, hogy „más vagy”. Valóban az vagy! Kezdd el feltenni magadnak a kérdéseket: „Van még ott más is? Teljes mértékben én irányítom az életemet? Meg tudom változtatni a DNS-emet?” Áldott légy ezért a csodálatos kérdésért!