Kedves Kryon!

Van egy háziállatom, egy kecske, amely mostanában figyelemreméltó tulajdonságokkal lep meg engem. Azóta észlelem ezeket a viselkedésében, amióta megvettem és kíváncsiságból elvittem egy aura vizsgálatra. El tudod képzelni, mennyire elcsodálkoztam, amikor megláttam az állat körüli mély indigó színárnyalatot! Hogyan lehetséges egy ilyen indigó kecske létezése?

Figyelj oda arra, ami történik, így nem különíted el az „indigó tapasztalást” egy dobozba. Az indigó szín azért lett látható, mert a bolygó tudatosságában hatalmas változás állt be. Így ez egy energia ajándék a Földnek – nem a gyermekeknek. A Föld új gyermekei fogják ezt a Földi ajándékot és új gondolattá változtatják. A kristályenergia, amiről beszéltünk a múlt évben, az is e folyamat része.

Ezért fogod látni ezt az új energiát mindenhol, mivel ez a bolygóhoz tartozik. Szóval itt nem arról van szó, hogy „indigó kecskéd” van, hanem inkább egy állatod, amely egyszerűen részt vesz a maga módján az új Föld energiájában. Erre is emlékezz majd: a teljes állat királyság azért létezik, hogy az emberiséget szolgálja, szóval nem is lehetsz annyira meglepődve az indigó szín miatt, amit egy állat körül látsz. Akarsz látni valami igazán látványosat? Azok, akik látják az energiát, figyeljétek csak meg a növényeket.