Kedves Kryon!

Kérlek, beszélj a levegőben található interdimenzionális életről. Hogyan befolyásol minket? Hogyan befolyásolja a légzésünket? Maga a légzés is egy interdimenzionális cselekedet?

Kedveseim, sok dolog van itt, amit még nem értetek. Sokszor beszéltünk már a levegőben és a vízben található interdimenzionális életről. A földben is jelen van. Ez se nem új, se nem különös. Ez arról szól, ahogy a dolgok működnek.

Ez az élet a természet része és sok folyamat támogatója. Az egyik legfőbb jellemzője, hogy válaszol az emberi tudatosságra. Nincs akarata és intelligenciája, ahogy ti neveznétek, inkább az erdőkhöz és a tengerekhez hasonlóan a természet része, amik mind segítenek egyensúlyban tartani a bolygót és válaszolnak a különféle hatásokra.

Befolyásolja-e a légzéseteket? Hadd kérdezzek valami mást ehelyett. A légzésetek vajon befolyásolja-e ezt az életet? A válasz mindkét esetben igen. A légzés létfontosságú cselekedet, igaz? Elgondolkoztatok-e már azon, hogy vajon meg tudjátok-e változtatni a belélegzett levegőt? Tisztábbá tudjátok-e tenni? Tudtok-e „tisztító” lélegzetet venni? Be tudtok-e lélegezni gyógyító levegőt? Ez egy teljesen új tanítás, amiről sokkal részletesebben beszélünk majd a jövőben.

A vízben és a levegőben (különösen a levegőben) található interdimenzionális élet „kész” meghallgatni, hogy egy hatalmas földi erő mit akar mondani. Ez a hatalmas erő az összpontosított emberi gondolat. Azok, akik nem hiszik el ezt, vagy nevetségesnek tartják, várjanak csak. Még a tudományotok is felfedezi ennek az életnek az „árnyékát” és elgondolkodik, vajon mi lehet ez. Ha ez bekövetkezik, emlékezz rá, hol hallottál erről először.