Kedves Kryon!

A mi világunkban előfordul a kínzó fájdalom és a szenvedés. Még azokban a „leckékben” is amelyeket mi választunk, gyakran bántjuk egymást. Mivel indokolható ez? Mi a hozzáállása ehhez Istennek, illetve a Forrásnak? Miért hagyja, hogy így legyen?

Először is, Isten nem felelős a ti világotokért kedvesem. Te vagy! És minél előbb felfogjátok ezt, annál jobb. Ezért aztán nincs is olyan, hogy „„megenged” bármit. A Föld energiája az, amit pedig ti teremtettetek szabad akaratotokkal.

Nos... minden eddigi munkám abból állt, hogy ezt elmagyarázzam. Dualitásban éltek, ahol szabadon használhatsz bármilyen energiát amilyet csak akarsz, anélkül, hogy valaki kívülről beavatkozna. Ezért hívják ezt próbatételnek.

Sokszor elmondtuk már nektek ezt: A szenvedés és a sértő viselkedés oka az volt eddig az időpontig, hogy a létezés egy alacsonyabb energia-szintjét választottátok. Ez változik a nagy váltásnak köszönhetően. A megjósolt Armageddon jövőtök nem történt meg és sok más amit feltételeztetek szintén elmaradt! Megváltoztattátok a jövőt és fölfelé mozdultok egy magasabb energiába és egy magasztos cél felé, hogy megvalósítsátok a békét a Földön. Ezért minden tanításunk így hangzott: Vedd észre a változásokat! Ne félj hordozni ezért a fényt és tarts ki!

Elmondtuk, hogy az időjárás változni fog és megváltozott. Jeleztük, hogy lesznek nagy viharok, mágneses változások és földrengések. Mind bekövetkeztek. És ezek nem Isten büntetései, hanem inkább Gaia mozgásai, köszönhetően a ti saját rezgésszám-változásotoknak.

Ezért aztán megint azt mondjuk, hogy vállaljatok felelősséget azért amit teremtettetek és most rajta, egyensúlyozzátok ki, küszöböljétek ki ami nyilvánvalóan nem megfelelő és gyürkőzzetek neki! Ahogy mi látjuk, a közelmúlt is azt mutatja, hogy ez már jó úton van. Nagyon sok jó hírünk van, de erről a média nem fog beszámolni.

Ne legyetek kétségbeesve! Nagyszerűen változtatjátok a dolgokat. Tudnotok kell, hogy generációkat is igénybe vehet amíg ez megvalósul, de ti vagytok az előfutárok és már létrehoztátok a különbséget.