Kedves Kryon,

tényleg létezett egy Jézus nevű személy, vagy ez egy krisztusi energiával rendelkező csoport volt, amelyből az egyház csinált egy személyt?

Kedves Kryon,

sok évvel ezelőtt megnéztem Jézus több születési horoszkópját és egyet közülük igen érdekesnek találtam. A kérdésem ezzel kapcsolatos: meg tudnád mondani Jézus Krisztus pontos születési idejét? Említetted, hogy a DNS fonalai között van egy asztrológiai fonal is. Melyik ez? Úgy gondolom, válaszod segíthet az asztrológia új energiával való összehangolásában.

Kedves Kryon,

amikor Jézus közénk érkezett, tudott az Univerzumért végzett munkánkról? Tudja, mennyire szeretjük?

Kedves Kryon,

nem vagyok katolikus, mégis érdekelne, hogy Jézus története vajon mennyire pontos és valós. Tényleg keresztre feszítették, vagy családot alapított és hosszú, teljes életet élt valahol máshol?

Kedves Kryon,

nem lehet, hogy Jézus egy kristálygyermek volt, nem több és nem kevesebb? Lehet, hogy egyszerűen olyan képességekkel rendelkezett, amiket az akkori emberek nem értettek? Más volt a DNS-e, mint a többi embernek? Annyira izgalmas ez az időszak, egy csomó dolog világossá válik és szeretném másokkal megosztani mindazt, amit megértettem.

Kedveseim, a válaszadás alkalmával odafigyelünk arra, hogy tiszteletben tartsuk azokat, akik szeretik ezt az Emberi Mestert. Nincs értelme, hogy olyan információkat adjunk át, amely bármely embert hátráltathatna az isteni lényeg keresésében. A Földön élt mesterek tényleges élettörténetéről ezért nem nagyon beszélünk nektek. Az emberek legfontosabb dolga az életükben az isteni lényeg kutatása. Még ha a leírtak nem is felelnek meg ténylegesen a valóságnak, maga a keresés elvezetheti az embereket a fénybe, annak megértéséhez, hogy Isten minden egyes emberben ott lakozik.

Jézus valós személy volt. A születése és a halála merőben máshogyan történt, mint ahogy az írásokban szerepel, ám megvilágosodott lélekként járt a Földön, tanításai és csodatételei pedig új megvilágításba helyezték Isten és az ember kapcsolatát. Az egységről tanított, valamint arról, hogy minden egyes ember személyes kapcsolatba kerülhet Istennel. Azt mondta, hogy hozzá hasonlókká válhattok… és ez a mi üzenetünk is számotokra. Bármelyikőtök mesterré válhat, az isteni lényeg lényetek része. Ha szeretnétek megismerni a ténylegesen megtörtént dolgokat, akkor olvassátok el a tekercseket. Azokban megtalálhatjátok a valós történetet, bibliáitokban azonban nem.

Ha úgy gondolod, hogy Jézus az új gyermekekhez hasonlóan másfajta tudatossággal rendelkezett, akkor igazad van! DNS-e mentes volt némely olyan korlátozástól, ami a tietekben megtalálható, ezenkívül aktívak voltak DNS-ének azon részei, amelyekről ti most tanultok. DNS-ének asztrológiai fonala (ez az a fonal, ami a bolygók mozgásának energiáira válaszol) semleges lenyomattal rendelkezett. Az asztrológiai fonalat a nevével együtt még az idén bemutatjuk nektek.

És igen, tud róla, mennyire szeretitek, valamint tud minden olyan dologról, amelyről isteni részetek is tud. Hozzátok hasonlóan ő is multidimenzionális és képes arra, hogy egy időben egyszerre több helyen is legyen. Tudtatok róla, hogy ti is képesek vagytok erre?

A spirituális megvilágosodás nem arról szól, hogy egy emberi lény vagy az univerzum bármelyik entitásának a követőivé váljatok. Azt a tudást jelenti, hogy Isten bennetek lakozik és univerzális tervének halhatatlan részei vagytok. A Föld történelmének folyamán számos mester közvetítette nektek ezt az üzenetet a különböző kultúrákban.

Más mesterekhez hasonlóan Jézus sem csupán tanított az Emberi Lények képességeiről és hatalmáról, hanem tetteivel meg is mutatta, hogy valóban lehetséges az, amiről beszélt. Sokan közületek a határán vagytok annak, hogy felismerjétek ezt az igazságot.