Kedves Kryon!

Nemrégiben találtam csak rá a közvetítéseidre és olyan sok békére leltem bennük, ahogy a sorokat olvastam. Felfigyeltem a földi változásokra, amelyek mostanában folynak a bolygón és amiket rengeteg félelem és aggodalom követ. Biloxi-ban, Mississippi államban élek a férjemmel, aki az Amerikai Légierőnél dolgozik és a 3 éves kisfiammal. Már nem félek többé és megkaptam az engedélyt, hogy a rezgésemet egy magasabb szintre emeljem. Mindamellett, nem tudom vajon beindítsam-e a folyamatot, hogy a férjem eljöjjön a légierőtől és így el tudunk költözni a víztől, hogy elkerüljük az áradásokat, a tzunamikat. Talán itt kellene maradnom és támogatni a Földet ezen a részen.

Az ösztönöm ezzel egy időben azt súgja, hogy költözzünk el a víztől és ezt a félelem okozza, hogy elvesztem a családom egy ilyen áradás következtében. Mostanában sokat olvastam és megszeretném köszönnöm neked a békét, ami a lelkemben él. Annyi mindenre vágyom a Földön a férjemmel és a fiammal 2012 után is, hogy együtt tapasztaljuk meg az életet és együtt legyünk hosszú éveken át. Ahogy már írtam, kissé ellentmondást érzek, hogy ilyen sok békét kapok azáltal, hogy a szavaidat olvasom, még akkor is, amikor félelemmel teli vagyok a Földön most végbe menő változások miatt.

Kedves Egyetlenem! Engedd meg, hogy adjak valami, amin elgondolkozhatsz: A Fénymunkásokat azért hívják munkásoknak, mert energiát rögzítenek le. Olykor olyan helyen tevékenykednek, ahol lehetséges veszélyhelyzetek adódhatnak. A társam (itt Lee-ről beszél) nemcsak, hogy a vízhez közel él, de ezen a helyen rendszeresen vannak földrengések is. Ez egy édes pont, ahol ő energiát rőgzít. Vannak még mások is, akik ugyanezt csinálják más helyeken! (itt Depak Chopra-ról, Louise Hay-ről és más Fénymunkásról szól, akik Dél-Kaliforniában, törésvonalak közelében élnek).

Ezek a lelkek akikről beszélek, választhatnának bármilyen más helyet, ahol élhetnének, de ehelyett az országnak azt a részét választották, ahol egy napon változások következhetnek be. Ez a változás amiatt lesz, mert ők ott vannak, így az elmozdulás KISEBB lesz, amikor megtörténik, de ők nem félnek.

Ünnepeld azt, ahol most vagy! Amikor az idő megfelelő, akkor költözz el, a szinkronicitás körforgása miatt és ne félelemből. A megfelelő helyen vagy, hogy energiát küldj oda, ahol arra most a leginkább szükség van. Mi bátorítjuk az összes Fénymunkást, hogy nézzenek körbe és ünnepeljék azt, ahol vannak... még azok is tegyenek így, akik olyan területen élnek, ahol talán veszély leselkedhet rájuk a Földön bekövetkező lehetséges változások miatt.

Végül tudd azt, hogy a földi változások amikről már 12 éve is beszéltünk, folyamatban vannak. Észrevettél bármilyen változást az időjárásban mostanság? Vulkáni aktivitásokról van-e tudomásod? Mágneses változások a föld körüli hálótokban? Ezek a dolgok nagyon is megváltoztatják a környezeteteket, de egyik sincs katasztrófaként „betervezve”. Ellenkezőleg, némelyik ilyen változás eredménye sokakat elmozdít onnan, de sokszor figyelmeztetni fogunk titeket a változásról és küldünk Fénymunkásokat azokra a helyekre, ahol a leginkább szükség van rájuk.

Becsüld a folyamatot. Ne élj félelemben és ne félj attól, amit a Szent Szellem tesz. Ünnepeld a családod és tudd, hogy a leges-legjobb helyen vagy.