Kedves Kryon!

Bár eddig nem olvastam sok metafizikai irodalmat, azok amelyek a kezembe kerültek az Ember/Föld témákban, nem vetik fel, nem említik a kábítószer-használat kérdését a társadalmunkban. Mi a drogok szerepe és miért jut olyan fontos szerephez a társadalomban? Hogy magyarázhatom el a hallgatóknak és a drogfogyasztóknak, hogyan illeszkednek (vagy nem) a nagyobb képbe?

Mint minden olyan dolognak a bolygón ami megváltoztatja az életet, a drogfogyasztásnak is – bármely társadalomban – rendjén való energiaszerepe van. Vannak, akik kísértésnek hívják. Egy jó forgatókönyvben gyakran adódik választás, hogy valaki a földi élvezetekre fordítja az erejét, vagy arra, amit egységében helyesnek és jónak lát. Ez a szokásos történet.

Amit mondani akarunk, hogy a leckéitek egyáltalán nem lennének jók, ha ezek a dolgok nem léteznének. Úgyhogy valóban, helyénvaló és megfelelő szerepe van a Földön a választás körforgásában. A fény és sötétség közti választásra sokszor a vágyakozás árnyéka vetőtik. Így működnek a dolgok és ilyen a választás összetettsége.

A jó hír, hogy minden olyan választás mellett, amely függőséget és keserűség teremt az életben, ott van az erő is a megoldáshoz. Nincs olyan kísértés az ember előtt, ahol a választás ugyanazon megszentelt tálcáján ne lenne ott ugyanakkora erővel a megoldás is. Az az Ember, aki felemeli magát a sötétségből, olyan fényt fog sugározni, ami ragyogóbb mint másoké. Akkor majd elkezded megérteni, hogy a lecke miért is van így.

Áldottak az Emberek, akik társteremtik gyógyulásukat az őket rabul ejtő, az egészségüket tönkre tevő anyagokkal szemben. Emiatt gyakran lesznek világítótornyok, amelyek sok más embert vezetnek el a megoldás biztonságos kikötőjébe és az élet összhangjában való megnyugváshoz.