Kedves Kryon!

Tudnál beszélni Kanada energiájáról?

Igazából két válasz van erre a kérdésre: (1) A Föld energiája, és (2) az állampolgárok és a nagy ország energiája.

Kanada rendelkezik a Föld néhány ősi területével. Valamint megvan az a jellegzetessége, hogy kevés háborút vívtak ezen a területen és ezért nagyon kicsi a „földi karma”. Ez egy kifejezés, amit arra használunk, hogy körülírjuk az energia rétegeit, ami egy lehetőség, amin végig kell mennie, hogy hatásosan tudjon kommunikálni Gaia energiájával. Ezért újra elmondjuk nektek, ez az a hely, ahol az emberek könnyebben meditálnának, gyógyulnának, vagy megtanulnának magasabb rezgésszámon élni. Ha kételkedtek ebben, menjetek csak el oda és „érezzétek”. Kanada földje jobban is segíti a közvetítéseket, mint a Föld bármely másik területe.

Kanadában van egy karmikus csoport, akik védelmezni fogják ezt a földet a végsőkig. E csoport legfőbb karmikus jellegzetessége, hogy olyanok alkotják, akik korábban elvesztették földjeiket, de ezúttal már nem fogják! Környezeti szempontból ők sokkal tudatosabbak, mint a legtöbb más ország a Földön és a legtöbb elektromosságot valóban a víz által nyerik! (Más országoknak példát kéne venniük róluk.)

Ezek az emberek a szeparatizmus kérdésén is dolgoznak. Már mondtuk korábban: amikor a kanadaiak valóban egyesülnek, mint kanadaiak, nem számít milyen nyelvi különbségeik vannak, pénzbeli rendszerük hirtelen „meggyógyítja” magát és megerősödik, amilyen egykoron volt, a Föld összes többi pénzneméhez viszonyítva. Minden összefügg egymással.