Hogy tanulhatok meg kapcsolatot teremteni a vezetőimmel? Honnan tudhatom, hogy nem pusztán a saját gondolataimról, hanem az ő üzenetükről van szó?

Nem adható át csak a biológiai részednek az, amit prekogníciónak, jövőbelátásnak hívtok, vagy egy olyan „tudás” sem, amelyről azt hiszed, hogy találkoztál már vele korábban, pedig még nem. Ugyanígy nehéz érzelmi „benyomásokat” adni valamivel kapcsolatban, amit meglátsz. Elméd nem elég gyors ahhoz, hogy részt vegyen ezekben a dolgokban és ezért adhatják neked vezetőid a figyelemfelhívó „lökést”, mielőtt elméd analizálná a tudást, a benyomást. Éveken át intuíciónak, ösztönös megérzésnek vagy „déja-vu”-nak hívtátok ezeket a jelenségeket. Most már tudod, hogy ez a vezetőkkel való kommunikáció legtisztább formája, mely az érzelmeket használja közvetítő csatornaként. Ezért akik megengedik maguknak, hogy „érezzenek”, megismerik a Szellem vezetését.

Adj magadnak engedélyt arra, hogy észrevedd ezeket az emocionális jelenségeket és nyugodt állapotban, hangosan nyugtázd a „vételüket”. Mondd el hangosan vezetőidnek, hogy szereted őket – aztán várd ki, hogy mi történik. Túl egyszerű? Az emberi gondolkodásra vall az a nézet, hogy minden jó dologért keményen meg kell küzdeni. A Szellem azonban azt üzeni, hogy kiérdemelted a rád váró ajándékokat – egyszerűen azzal, hogy kérted őket, s a munkád abban áll, hogy egyáltalán itt vagy most a bolygón! Az adományok pedig segíteni fogják a bolygó rezgésszintjének emeléséért folytatott igazi munkát.