Van bármilyen módszer arra vonatkozóan, hogy mi emberek legalább érzelmileg megtapasztalhassuk igazi valónkat, hogy felfrissülve és békével telve tudjunk visszatérni a sokdimenziós teremtés feladataihoz? Én nagyon szeretném megtapasztalni. Nagyon szeretnék „hazatérni”, megtudni, ki is vagyok valójában és közeli kapcsolatba kerülni isteni részemmel.

Kedves Kryon!

Egyértelmű számomra, hogy az új energiában az emberiségnek adott egyik legnagyobb lehetőség a Harmadik Nyelv használata. A Szellem nyelve nem lineáris, ezért kérdezem, hogy az archetípusokkal, metaforákkal, parabolákkal és szimbólumokkal való jelképes információközlés a Harmadik Nyelv használatát hivatott-e elősegíteni?

Igen, igen és megint csak igen! A Harmadik Nyelvnek pontosan ezt a fajta megtapasztalását tanítjuk, ahol sejtjeitekhez beszéltek. Keresd a válaszokat 2003-tól 2005-ig terjedő tanításainkban, mert ezekben arról halhattok majd, hogyan tarthattok igényt mester-voltotokra. Ez persze nem egy szenzációs dolog, amiért össze kellene csődítened a sajtót, majd megállítani életed kerekét, hogy megvalósíthasd. Itt mindössze arról van szó, hogy oly nagy szeretettel, békével éled napjaidat, annyira más vagy, hogy sejtjeid egyszerűen megtagadják, hogy drámába, haragba és aggódásba taszítsd őket. Miközben a szokásos helyekre mész, folyamatosan összeköttetésben vagy a családdal és ezt te is érzed.

Azt kérdezed, hogyan? Kezd azzal, hogy a legcsendesebb időszakokban kéred, hogy megtörténjék. Teremts időt a meditációra és ne kérj semmi mást, csak ezt. Mond meg isteni társadnak (felettes énednek), hogy szeretnéd megteremteni és fenntartani ezt a kapcsolatot. Ragadd meg az Istennel töltött csendes percek mélységes érzelmi energiáját és hagyd, hogy működjön! Majd gyere ki meditációdból és az isteni szeretet buborékától körülölelve járj-kelj a négydimenziós földi valóságban. Ne zárd le a meditációt... egyszerűen csak állj fel és hagyd, hogy menjen tovább! Már megint fogalmakról beszélek. Amit mondtam, nem igazán tűnik a lineáris valóságotokban jól alkalmazható, lépésről-lépésre kivitelezhető folyamatnak, ugye? Talán nem is kaptad meg a választ, amit vártál. Olyan sokan vagytok, akik egyszerű megoldásokat vártok. Ez azonban csöppet sem egyszerű. A folyamatot az isteni társteremtéssel indítod el és olyan ütemben haladsz át különböző lépcsőfokain, ahogy saját fejlődésed diktálja. De nem indulhatsz el felfelé a lépcsőn, amíg az ajtót ki nem nyitottad.

Meg tudod mutatni egy gyereknek, milyen a kék szín? Igen. Ez valóban egyszerű. De próbáld magyarázni egy vaknak, hogy milyen. Ez már bonyolult. Az interdimenzionális dolgok is ilyenek. Te lépésekről, szabályokról és eljárásokról akarsz hallani, de ez az egész sokkal bonyolultabb ennél. És minden tanításunknak is ez a célja. Kezd a tiszta szándékkal. Majd jöjjön az öröm. Ezután tégy mind-ehhez egy kis bölcsességet, s várakozz kicsit. Isten már alig várja, hogy megértéssel tölthesse meg kelyhedet.