Kérlek, magyarázd el a negatív karma felhalmozásának folyamatát! Van olyan cselekedet (melyet a társadalom negatívnak tekint) amely negatív karmát teremt, vagy ez csak egy állásfoglalás, melyet számításba veszünk? Ha csalnék, hazudnék, esetleg megbíznék valakit egy vétséggel, amit egy elkülönült tudatállapotban hoztam létre (hogy úgy mondjam, tejes lelki egyensúlyban), vagy valami vélt nagyszerű cél érdekében tennék ilyesmit, ez halmozna negatív karmát számomra?

Nincs olyan dolog, hogy negatív karma. Megint csak azt mondom, hogy az Emberiség polarizál mindent, majd beteszi őket egy dobozba. Ez a doboz aztán kézről-kézre jár, mint egy egyedülálló, lineáris folyamat. Nem így van!

A karma definíciója:

A Karma a befejezetlenség energiája. Arra vár, hogy megoldják és ráveszi az embert, hogy bizonyos módon viselkedjen, bizonyos helyen maradjon és találkozzon bizonyos emberekkel, hogy megoldást találjon rá. Ezt a Föld régi energiájában hoztátok létre és dolgoztátok ki, hogy a vibrációt megváltoztassátok. A másik oka lehet, hogy a szabad akarat szerint hoztátok létre.

Ha eltörlöd a karmát, megszabadulsz a régi energiától és rálépsz arra az útra, ahogy a saját fényeddel tudsz segíteni a bolygónak. Ez a szabad választásodon múlik és a szándékodon alapul. Ezek a tiszta spirituális szándékon alapuló „állásfoglalások” valóban eredményezik azokat a sajátosságokat, mellyel az embereknek nem lesz előző életből áthozott karmájuk. E folyamatnak része az is, hogy megértitek, hogy az interdimenzionálissá válás azt jelenti, hogy a múlt, a jelen és a jövő (lehetséges jövő) összeolvad és egy új valóság, a MOST lesz belőle. A MOST-ban nincs helye „múltbeli karmikus utasításkészlet”-nek a DNS-ben.

Itt az ideje kézbe venni a „dolgok így működnek” kérdést. Sokan használnak gépeket a Földön, hogy egyik helyről a másikra jussanak, anélkül, hogy megértenék és felfednék a mechanizmusok minden részének működési elvét. Ha ezt meg kéne tenniük, senki nem menne sehova. Örökké a tanulás mocsarába süllyednének és sokan így sem értenék meg. Már folyamatosan vannak olyanok, akik érzik, hogy mindent 4D érzékkel kell létrehozni, hogy működjön. Ha nem értik meg, elkezdenek félni tőle és ez a félelem ott tartja őket, ahol épp vannak.

Itt az ideje teljesen megérteni, hogy Isten létezése (működése) gyönyörű, misztikus és mindig veletek van. Sosem vagytok egyedül és sosem kell csodálkoznotok azon, ha ez vagy az ismeretes Isten számára. Mindent tud és a módszere a szeretet és a bölcsesség. Most pedig… használjátok ezt a módszert, hogy eljussatok más helyekre.