Kedves Kryon!

Az első 3 kötetet, török nyelven, még 2000 előtt olvastam. Nem tartott sokáig, hogy a karmám letétele mellett döntsek. De az életem egyre mélyebben és mélyebben süllyedt a mindennapi életben és azt érzem, hogy a karmám egyre nehezebb és nehezebb lett. Ez a teher egyre súlyosabb. Rosszabb lett? Megtisztultam az eredetitől? Továbbra is azt érzem, hogy egy különleges küldetésem van ebben az életben.

Kedvesem, küldetésed valóban különleges. Te és mindazok, akik hasonlóan érezhetnek, figyeljetek: ne keverjétek össze a karmát az élet nehézségeivel. A karma egy lenyomat, ami közvetlenül segíti a közvetlen tanítást és az élet iránti szenvedélyt. Amikor leszámolsz a karmáddal, engedélyt adsz magadnak a változásra. A változás gyakran azt jelenti, hogy az alapoktól kell újra építened az életed, és ez egy rekonstrukció. Valóban azt gondoltad, hogy ez könnyű lesz? Sokszor mondtuk nektek, hogy a munka elkezdődött és ti igazán teszitek a dolgotokat. Értitek már, hogy miért fordítottunk akkora figyelmet az erről meghozott döntéseitekre?

Nem „terhelitek” meg magatokat semmivel. Helyette kiegyenlítetetek és kiegészítetetek és ez potenciálisan 2003-ra fog befejeződni. Ez azt jelenti, hogy amit csináltok, az nem az árral szemben való úszás az „élet” ellen, hanem egy stabil újjáépítése annak, amit úgy hívunk: Te. Áldás azokra az Emberi Lényekre, akik felfogják és megértéssel, békével közelítik meg ezt a fontos munkát. Ez az, amiért mélyen szeretve vagytok... mindazért, amit elviseltek és amit véghez visztek... Ez segíti a bolygó teljes szövedékét.