Karma letétele

Kérdés:

Kedves Kryon!

Az első 3 kötetet, török nyelven, még 2000 előtt olvastam. Nem tartott sokáig, hogy a karmám letétele mellett döntsek. De az életem egyre mélyebben és mélyebben süllyedt a mindennapi életben és azt érzem, hogy a karmám egyre nehezebb és nehezebb lett. Ez a teher egyre súlyosabb. Rosszabb lett? Megtisztultam az eredetitől? Továbbra is azt érzem, hogy egy különleges küldetésem van ebben az életben.

Kryon válasza:

Kedvesem, küldetésed valóban különleges. Te és mindazok, akik hasonlóan érezhetnek, figyeljetek: ne keverjétek össze a karmát az élet nehézségeivel. A karma egy lenyomat, ami közvetlenül segíti a közvetlen tanítást és az élet iránti szenvedélyt. Amikor leszámolsz a karmáddal, engedélyt adsz magadnak a változásra. A változás gyakran azt jelenti, hogy az alapoktól kell újra építened az életed, és ez egy rekonstrukció. Valóban azt gondoltad, hogy ez könnyű lesz? Sokszor mondtuk nektek, hogy a munka elkezdődött és ti igazán teszitek a dolgotokat. Értitek már, hogy miért fordítottunk akkora figyelmet az erről meghozott döntéseitekre?

Nem „terhelitek” meg magatokat semmivel. Helyette kiegyenlítetetek és kiegészítetetek és ez potenciálisan 2003-ra fog befejeződni. Ez azt jelenti, hogy amit csináltok, az nem az árral szemben való úszás az „élet” ellen, hanem egy stabil újjáépítése annak, amit úgy hívunk: Te. Áldás azokra az Emberi Lényekre, akik felfogják és megértéssel, békével közelítik meg ezt a fontos munkát. Ez az, amiért mélyen szeretve vagytok... mindazért, amit elviseltek és amit véghez visztek... Ez segíti a bolygó teljes szövedékét.