Kryon, az én keresésem tárgya inkább hatalom, mint „megvilágosodás”. Már mindenféle okkult vagy mágikus fortélyt megpróbáltam. Elmélkedtem az észlelés és a létezés természetéről. Megkíséreltem kommunikálni különböző lényekkel, ebből és más dimenziókból, hogy támogassák a keresésemet. Van-e valamilyen javaslatod, hogyan járhatnék sikerrel anélkül, hogy újra meg kellene születnem valamilyen más alakban, amelyik születéstől fogva rendelkezik ezekkel a képességekkel? Például, voltak olyan álmaim (talán tíz éve), amelyekben voltak pszichokinetikus képességeim (repülés, tárgyak távoli mozgatása, gyógyítás és testcsere, elemek átváltoztatása, energia létrehozása, stb.) és nincs bennem semmi kétség, hogy egy embernek lehetnek ilyen képességei. A tudomány egyre több és több „varázslatot” fedez fel az Univerzumban, folyamatosan. Tehát, az én kérdésem nem az, hogy „Miért?”, hanem az, hogy „Hogyan”?

Elmúltak azok az idők, amikor el tudtad választani ezt a kettőt. A megvilágosodás hatalom és az egyik a másik nélkül olyan valami, amit csak egy régi energiában lelhetsz meg. Az emberiség megváltoztatta a pályáját és ez a dolgokban nagyszerűen megváltoztatta pontosan ezeket a jellemzőket. Ezért lesz majd a tisztesség olyan fontos dolog. Ezért bátorítottunk, hogy találd meg az igazságot... mert ezek a dolgok a biológiát is érintik.

Tehát, tudnod kell, hogy a mágia amit keresel, valóban ott van... minden, amit említettél. Azonban, most a mesterléthez van kapcsolva és nem valamiféle külső forráshoz.