Kedves Kryon!

Épp csak elkezdetem olvasni a IX. könyvet. Amit eddig elolvastam, sok eközül újra hangsúlyoz sok dolgot, amit éreztem vagy gondoltam. Zsidóként neveltek fel, de nem gyakorlom a zsidó vallást és mindig is kérdésként élt bennem, hogy vajon Isten valóban létezik vagy sem. Nagyon kényelmetlenül érzem maga, amikor emberek „Istenükről” kezdenek el beszélni. Nem hiszek abban, hogy templomba járjak. A férjemmel ennél mi szabadabb gondolkodásúak vagyunk, vagy még ateisták is egyben. Szóval elég furán érzem magam, amikor Istenről beszélsz. Nem tudom igazából, hogy érezzek, annak ellenére, hogy rengeteg dolog van még, amikről beszélni szoktál és, amikről hiszem, hogy igazak. Kérlek segíts megértenem, mit értesz „Isten” alatt?

Először is, tudd meg ezt: Tisztelet övezi mindazt, amit választottál, bármi is legyen az. Nem ítélkezünk azzal kapcsolatban, ha távol kívánsz maradni Istentől. Viszont miért van az, hogy az információ, amit Kryontól kapsz, visszhangzik benned? Kész vagy beismerni, hogy talán több is van, mint amennyit szemed felfogni képes?

A válasz „igen” (ahogy azt te is tudod). Tehát mi is az, ami szemed elől rejtve van? Meglehet, hogy te már jártál itt ezelőtt? Ha igen, létezett egy terv is? És ha volt egy terv, ki volt az, aki azt kitalálta?

Amire így reagálsz (ez kimondottan neked szól), az az, hogy oly sok életet éltél már le ezen a bolygón ismerve az „igazságot”, hogy amit magad körül szervezetnek látsz, felháborít téged. Nem vagy kész, hogy bármihez is „csatlakozz”. Ez az kedves, ami azokkal történik, akik öreg lelkek és visszatértek erre a bolygóra, mert spirituális hívást kaptak. Elmenekülsz mindentől, ami vallásos! Felemeled a kezeidet és frusztráltnak érzed magad, mert úgy tűnik, senki sem érti, miért teszed ezt. Ennek oka? Tudod, hogy ki is Isten valójában.

Szánjunk egy kis időt arra, hogy megnézzük, „Isten” mit is jelenthet. Mi van, ha azt jelentené, Te? Mi van, ha lenne egy hatalmas kollektív család, aminek te is tagja lennél? Mi van akkor, ha a szó Isten, azt jelentené, hogy „Angyali lények csoportja, néhányan jelenleg a Földön élnek, akikben megtalálható az Univerzum minden áldott energiája”? Mi van, ha Isten azt jelentené, hogy „Angyalok, akik egy időre embereknek öltöztek”?

Az emberek gyakran „látják” Istent, mint jótevőt az égben... tele előítélettel. Mennyország és pokol, azok a szavak, melyeket arra használnak, hogy kontroll alatt tartsák a viselkedést és már korán „kiépítsék” az ellenőrzést. Sok vallásban megtalálható, hogy „bűnösnek születtél” és nincs esély a megváltásra. Egy öreg lélek ezt kifogásolja. Isten olyan sokkal hatalmasabb, mint bármi ezek közül.

Az igazság? Te magad vagy Isten. Tudni szeretnél még többet? Olvasd el a kommunikációt, ami a „Hazatérés” címet kapta. Ebben rengeteg példázatot találsz majd e tökéletes „dolog” felfedezéséről.

Tudj erről: Áldott vagy. Isten szeretete maga a szeretet, hogy rendelkezel mindazzal a természetes dologgal, beleértve az állatokat, a természetet és más embereket. Ez az Univerzum energiája és ellenőrzése alatt tart téged. Amíg a Földön jársz, a fent említettek, mint rejtve vannak előled.

Áldott az ember, aki tudja, hogy ő is nagyszerűség része, mindennek, ami maga Isten.