Kedves Kryon!

Az én kérdésem Sai Baba-val kapcsolatos. Én magam elutaztam Indiába, hogy megnézzem ezt az embert és emberek tömegét láttam tolongani, hogy odajussanak hozzá és Istenként imádják. Nem kételkedem a megvilágosodott beszélgetéseiben és sok tanításával egyetértek, amióta kijelentette, hogy minden személy Isten.

Viszont, amit nem tudok megérteni, vagy egyezni vele, az a tény, hogy megengedi az embereknek, hogy őt ilyen módon imádják. Tömegek térdelnek előtte, ő pedig felemeli a kezeit és feloldozást nyújt bárkinek, akit kiválaszt. Megengedi, hogy lefényképezzék a lábnyomát, amiről tudja, hogy majd ezek az emberek otthon kirakják, hogy őt imádják. A hívei hisznek az önfejlesztésben és a belső Istenben, de hiszik, hogy Sai Baba a leszületett Isten –– kétségtelen ellentmondás! Hallottam olyan emberekről, akik valamilyen port öklendeztek vissza Sai Baba nevében és hallottam, sokan mondják, hogy méz csorog a róla készült képekről. De mi ennek az egésznek az értelme? Hogy taníthatja az embereket arra, hogy váljanak önmaguk Istenévé, ha ő maga olyan csodákat mutat be nekik, amitől ezek alacsonyabb rendűnek érzik magukat előtte?

Ki ez az ember? Vajon valóban egy felemelkedett mester, ahogy ő állítja magáról? Ha így van, akkor biztos, hogy a tanítási módszere a régi energiából való, ahol kívül keresünk valaki olyat, aki sokkal hatalmasabb, mint mi! Köszönöm!

Sai Baba egy Földön élő, divatos mester (nem felemelkedett). Igenis valós és a legtöbb nyugati még csaknem is tud róla. DNS-e már egy olyan pontig aktiválódott, hogy már ingadozik, hogy valóban elhagyja a Bolygót. Képes megnyilvánítani „a semmiből valamit” és rendelkezik a gyógyítás ajándékával.

Ne ítélkezz arról, aminek ez tűnik, mert a te kultúrádban (Amerikában) az „imádat” magatartása közhelyesnek és szánalmasnak tűnik. Azonban, mérlegeld azt a kultúrát, ahol ő él (India) és a körülötte lévő emberek tudatosságát. Ő nem óhajtja, hogy imádják és nem az az üzenete, hogy ő ezt elvárja. Egyetlen mester sem kívánja ezt. De India kultúrája messze más, mint a tiétek és az ott élő embereknek könnyebb a tanulásnak ezen módja.

Szabadulj meg attól a felfogástól, hogy minek látszik és legyél bölcs azokban a különbségekben, hogy az embernek hogyan kell Istent megtalálni. Számukra ez a módja, ezt választották, hogy meghallgassák és tanuljanak. Számodra, úgy tűnik, ez nem helyénvaló. Tudnod kell, hogy a nyugati világ sokat tanulhatna Sai Baba-tól, de megvárják, hogy elhagyja ezt a világot, majd ha elmegy, akkor értékelik. Ezután kezd majd sokak számára a megvilágosodás szimbólumává válni, ahogy sok másik mester esetében is, akiknek távozniuk kellett ahhoz, hogy megismerjék igazi munkájukat.