Kedves Kryon!

Egy nagyon negatív paranormális tevékenységet tapasztaltam. Tudom, hogy már elmondtad, hogy a „szellemek” egy másik dimenzióban léteznek, de azt érzem, jobban meg kell őket értenem. Nem hiszek a gonoszban. Azt gondolom ez csak a szeretet hiánya, de mégis miért tűnik a sötétség hatalma oly erősnek?

Valamint... ha a földönkívülieket érdekli a „hatalmunk”, vajon a gonosz lelkek is ugyanezen okból érdeklődnek irántunk?

Újra olyan tudás iránt érdeklődsz, ami megköveteli, hogy teljesen az univerzális valóság koncepcióján kívül gondolkozz. Meg tudod tenni? Itt van számodra a teszt. Amikor belépsz a fátyol másik oldalára, ott már nem létezik lináris idő. Minden ugyanakkor történik és ott nem létezik az a felépítettség, amit elvársz vagy, ami logikus lenne a te 4D-s elméd számára. Amikor összetalálkozol egy „kísértettel”, valójában egy olyan esemény energiáját tapasztalod meg, ami egy másik dimenzióban történik, ezért tűnik úgy, mintha veled egy „körben” lenne ez a „kísértet”. Amit érzékelsz az az, mintha az a valami újra és újra megtörténne, az a valami igazából egyszer történt meg. Ez igaz? Igen. Viszont az észlelésed arról, ami történik, az nagyon különbözik azok valóságától, akik részt vettek ebben az eseményben.

Néha ezt kérdezitek: „Ezek a lelkek, akik korábban emberek voltak, vajon egyfajta börtönbe ragadtak, újra és újra megismételve dolgokat?” Igazából ez egy nagyon vicces kérdés! Te vagy az, aki limitált. Te vagy mindörökre beleragadva a mono-realitásban, az idő egy eszméletlenül gazdag spektrumán belül. Fekete-fehér időzónában élsz, amikor körülötted minden a létezés látványosan színes szivárványában pompázik. Ezért, amikor fekete-fehér szemmel kandikálsz bele a gyönyörű színes árnyalatokba, csak egy kis darabkáját látod majd annak, ami valóban ott van és sosem fogsz rájönni erre.

Ha valóban belefutsz egy entitásba, amelyik úgy tűnik számodra, hogy egy dolgot újra és újra megtesz, az számára csak egyszeri alkalom. Ilyennek látszik a most egy lineáris megfigyelőnek. Ez az esemény az univerzális idő egy pillantában történik, de neked úgy tűnnek, hogy „itt ragadtak”. Ez arra sarkallhat, hogy feltedd a valódi kérdést: Ki is az, aki „megragadt”?

A „kísértés” gyakran egy szituáció, ami energiamaradványokat hagyott maga után, ami interdimenzionális. Érzed és látod és ez rémisztő. Néha úgy tűnik, szándékkal van jelen. Néha úgy tűnik, még tudatossággal is rendelkezik. Újra elmondom, ez a te megfigyelésedből fakadóan van így. Mivel tudatossággal rendelkezel, megváltoztatod az esemény valóságát! Elmondtam neked, hogy ezt bonyolult lenne elmével felfogni. Más szóval, a cselekedeted miként rátekintesz egy eseményre, megváltoztatja a szemedben azt, ami valójában történt. Most vissza is jutottunk az első kérdéshez ugye, ahol a valóság definíciójának azokhoz van köze, akik ott vannak és látják.

Nem létezik olyan dolog, hogy „gonosz lélek”. A bolygótok leghatalmasabb gonosz erőit az emberi elmékben és szándékokban találhatjátok meg. Az elme képes manifesztálni a sötétséget, csak úgy, mint a fényt. Ez egy beszélgetés, amit korábban is megejtettünk már. (Lásd a Kryon IX. könyvet, hogy többet megtudj erről). Ezért ti folytatjátok saját valóságotok megteremtését... ami lehet gonosz vagy angyali.

Mindazonáltal... ti vagytok az egyetlen bolygó, amelyik szabad akarattal rendelkezik!