Kedves Kryon!

Mit tudnál mondani nekünk a jelenleg az országban tapasztalható idő előtti születésekről? A mágneses háló módosításával kapcsolatos? A gyermekeim pont 24 hétre születtek 2003. február 28-án.

Szóval észrevetted a trendet, ugye? Ez nemcsak a te országodban van így. Lényegében mindenhol ez történik. Nincs különösebb köze a háló módosításához. Teljes egészében az új paradigma miatt alakul így, amiben éppen vagytok.

A mostanában a Földre érkező lelkek sokkal inkább „készek” a feladatra, mint ti valaha is voltatok. Öreg lélekként érkeznek a bolygóra és ezt láthatjátok a szemükben, amikor megszületnek. Az idő előtti születés nagyrészt a jelenleg születő gyermekek új tudatossága miatt történik. Türelmetlenek az életben és a születésnél is. Sokuknak nincs is szüksége a teljes idő kitöltésére, mert már haladni szeretnének!

Bizonyságul arra kérlek, figyeld meg, hogy viselkednek későbbi fejlődésük során. Máris annyit tudnak! Ha úgy érzik, már birtokukban van a koncepció (ha nem a tények), nem türelmesek az iskolában és nagyon türelmetlenek egy olyan szülővel, aki ifjú lélekként bánik velük ahelyett, hogy öreg lélekként kezelné őket, aki egyszerűen csak áttekinti a dolgokat.

Ez mind annak a része, hogy a bolygón újfajta emberi lény van születőben. Ha tisztában vagy ezzel, már nem gondolod, hogy ostobán hangzik egy ilyen üzenet. Nézz a gyerekekre annak igazolására amit mondok.