Kedves Kryon!

2002-ben egy belső sugallat hatására Thaiföldre költöztem azzal a szándékkal, hogy létesítsek ott egy kommunát (fény kommunát). De 2002 augusztusában egy változás (az energiában) azt eredményezte, hogy a kommuna nem jött létre. Most nincs se állásom, se partnerem, se barátaim, se örömöm, se egy otthon, amit magaménak mondhatnék és pénzem is alig. Önbizalmam a mélypontra süllyedt, úgy tűnik, a teremtést szolgáló eszközeim nem igazán működnek.

Az új energiában az összes ilyen típusú kommuna-teremtési kísérlet kudarcra van ítélve. Próbálkozásodért tisztelet illet, szándékaidat tisztának látjuk, de most már talán te is kezded sejteni, mi volt a baj.

Ha a hozzád hasonló gondolkodásúak kommunáját kívánod kialakítani, akkor azzal elszigeteled a fényt a Föld többi részétől. A fényre ott van szükség, ahol a sötétség van, nem zárhatod dobozba, hogy aztán még több fényt odavonzva éljen a többi fénnyel.

Teremts ehelyett inkább önmagadban egy hatalmas, fényes kommunát, melynek ereje több fényküldött erejével felér, így végül mégis kialakul a hasonló gondolkodásúakkal közös „kommunád” is, ahogy a bolygót segítő egyéni munkátok során összekapcsolódtok. Találkozzatok, tervezzetek együtt, majd váljatok el és éljetek külön, ahogy a szinkronicitás diktálja.

Nagyon szeretünk és nincs semmi baj azzal, amit csináltál. Most azonban elérkezett az idő arra, hogy igyekezetedet befelé fordítsd. Ha így teszel, sok olyan dolog kezd megvalósulni körülötted, amire régóta vágytál.