Kedves Kryon!

Kérdésem a következő: Az, hogy képesek vagyunk a magasabb régiók fénylényeinek üzeneteit „közvetíteni”, jelenti-e azt is, hogy akár Isten, a Teremtő üzeneteit is „közvetíthetnénk”? Ha mind „Isten” vagyunk, ahogy mondod, akkor akit közvetítünk, az tulajdonképpen nem más, mint önmagunk, a mi belső, arany angyalunk? Ebben az esetben tényleg önmagunkkal beszélgetnénk! De miként lehetnek az ilyenkor „kapott” válaszok elfogulatlanok? Van ennek az egésznek értelme így?

Mindezek értelmét akkor ismered fel, amikor rájössz, mi is az amit ilyenkor elérni szándékoztok. De először jöjjön a válasz: Igen, a bolygótokon elképzelhető legjobb közvetítés az, amikor a hozzátok legközelebb álló Isteni Forrástól, azaz felettes énetektől kaptok isteni üzenetet. Sokan vannak, akik az innen érkező üzenetekben igen mély információkat találnak. Végül is, ahogy te is említed, ez az Isten.

Az elfogulatlanság valóban nagy kihívás. A mi tanításaink is erről szóltak végig. Az új energiában kapott új szerszámos készlet az, melynek segítségével át tudjátok hidalni a dualitás énetek és isteni énetek között feszülő szakadékot. Ez a híd lehetővé teszi számotokra, hogy dualitás énetekből kilépve elérhessétek az isteni bölcsességet és ez mind bennetek megy végbe. Ez képezi a „semleges gondolatminta” alapját, amiről először évekkel ezelőtt beszéltünk nektek...  a gondolatminta elültetését, hogy dualitás énetek előítéleteit törölni kívánjátok!

Így hát meghívásotok valóban a bennetek lévő isteni rész megtalálására és e részetek üzeneteinek közvetítésére szól. Számotokra úgy tűnhet, hogy egy csodálatos (rajtatok kívül álló) angyalra találtatok és akinek ezért még külön nevet is adtok. Ez a képzetetek támadhat, mikor kiléptek abból a dimenzióból, melynek ismérveit előítéleteitek és lineáris gondolkodásotok alkotják. De az angyal valójában ti magatok vagytok és így adtok választ önmagatoknak.

Áldott az Ember, ki az önmagának való közvetítésből meríti bölcsességét!