Szia Kryon!

Megvásároltam Kryon egyik könyvét és miután elolvastam, kétségeim támadtak azzal kapcsolatban, ami le volt írva benne. Arról szólt a könyvben, hogy ő egy szerető entitás, de akkor miért nem segít mindenkit? Olyan sok ember él a bolygón, akik szenvednek és senki sem nyújt nekik segítő kezet. Rengetegen halnak meg betegségben és éhezésben, miközben mi az ételt szemétbe dobjuk minden nap, senki sem törődik a másikkal. Nem hiszem, hogy egyetlen „szerető” lélek is létezne az egész Univerzumban. Talán mégis van, de nincs hatalma, mert ha lenne, akkor sokkal jobb hellyé változtatná a világot. Ha Kryon „szerető”, segíteni fog nekem? Szükségem van 6.000 dollárra műtéti beavatkozáshoz. Ez a szerető Kryon segíteni fog nekem? Nem, mert tehetetlen. Még egy centje sincs és talán nem is szeretetteljes. Kérlek, ne használd a szeretet szót feleslegesen.

Létezik egy régi-világi tudatosság, mely szerint Isten minden, az emberek pedig semmik. Ebben a történetben, Istennek kellene kisegítenie a szegény embereket a szenvedésükből, ha azok elég hangosan könyörögnek vagy elég lépcsőt másznak meg a forró napon.

Ez csak egy tündérmese. Az embereknek megvan a hatalmuk, hogy önmagukon segítsenek és most az új energiában az időről van szó, amit tanultak. Ez Kryon üzenete. Az elmúlt 15 évben már elmondtuk, hogy indulj ennek az utazásnak. Itt nem az esdeklésről van szó, remélve, hogy Isten megsegít. Itt a megértésről van szó, hogy te is Isten része vagy, ezért csodákat tudsz teremteni. Ez a felismerés hatalmat hoz magával! Ez az a hatalom, amely gyógyít, társ-teremt pénzt az operációra és igazából ezreket érint meg körülötted. Ez a válasz az összes betegségre a bolygón és ez békét képes teremteni a Földön és képes megváltoztatni azok tudatosságát, akik háborút teremtettek... mindez elérhető könyörgés, vagy remélés nélkül, hogy talán Isten valahogyan tesz majd „valamit érted”, ahogy ott ülsz frusztráltan és tehetetlenül.

A válasz az igazság és tisztellek, amiért sosem használod az „sz” betűs szót. De létezik egy hely, ahol ismerik a neved és ott sokan várnak arra, hogy segítsenek neked önmagadon segíteni. Ők angyalok, akik semmi mást nem akarnak jobban, csakhogy te gyógyultan és örömben éld az életed. Talán megfontolhatnád, hogy önmagadra nézve használod az „sz” betűs szót?! (Kryon kacsint) Igenis megvan a képességed, hogy megkapd, amit Isten felajánl neked, függetlenül a jelenlegi élethelyzetedtől, vagy feltételedtől vagy a frusztrációktól.

Nagyon szeretünk. (Mosoly)