Kedves Kryon!

Biztos vagyok benne, hogy az első kérdésemet minden sarlatán fölteszi, de nem bánom, mégis megkérdezem. 1990-ben spirituális csoportmunkában vettem részt Dél-nyugat Alabamában. Az egyik összejövetel alkalmával annak az entitásnak az üzeneteit közvetítettem, aki Kryonnak nevezte magát. Akkoriban nem hallottam még róla. Röviden összefoglaltam a tájékoztatást, majd a látottak alapján teljesen világossá vált, hogy a felvetések mind egyetemes természetűek. Soha többet nem üzent általam ez az entitás. Mások meglátogattak, de Kryon nem. Mi volt ez a kapcsolatfelvétel? Mi volt a jelentősége?

Valójában a saját tapasztalatodat érvényesítetted! Sohasem hallottál az energiámról, mégis helyesen nevezted meg. A rácsról sem tudtál, mégis „láttad”. Valóság volt? Igen. Kryon volt? Igen.

Bárki „magához vonhatja” Kryon energiáját és bátorítalak is erre titeket. Ez történt veled is. Szeretem és nagyra értékelem a veletek töltött időt. Nagy becsben tartom ezeket az alkalmakat, ne feledjétek, annak a megmutatkozásai, hogy a családhoz tartoztok! Ünnepeljétek velünk együtt ezeket a lehetőségeket. Mélységesen szeretlek benneteket. Kryon vagy más entitás jelenléte nem állandó a ti energiátokban. Mindössze kilenc olyan személy van, akikkel folyamatos összeköttetésben állunk, őket meg is jelöltem korábbi írásokban. Ha olyan emberrel találkoztok (a kilenc egyikével), aki azt állítja, hogy világszerte megjeleníti Kryon üzenetét akkor a hitelességét az bizonyítja, hogy csak Kryont közvetíti. Ha alkalmanként más entitások is jelen vannak, akkor ők Kryon üzenetének a részei lesznek. Mélységesen szeretlek benneteket!