Kedves Kryon!

Január óta Glastonburyben élek, Angliában. Itt nem könnyű kezelni az energiákat, de úgy tűnik minden működne, kivéve a munkát és a pénzt. Úgy érzem, mintha itt nem lennék képes létrehozni semmit. Amint kimegyek az országból, minden működik, de itt nem. Ezért, minden második hónapban visszamegyek Németországba, hogy dolgozzak és megteremtsem az életemhez szükséges pénzt. Vajon miért nem működik itt? Mit tehetek?

Kedvesem, a kérdésedre a válasz nem feltétlenül az, amit vársz. Nem Glastonburyn múlik – rajtad áll! Vajon így imádkozol: „Édes Istenem, hadd éljek Glastonbury-ben és el tudjam magam tartani”? Vagy azt kéred a Szellemtől, hogy „Édes Istenem, mutasd meg, hol kellene lennem.” A Szellem azt mutatja neked ezzel, hogy a vágyad, hogy Glastonbury-ben élj és a spirituális bőséged talán pillanatnyilag nincsenek szinkronban. Figyeld azt a valóságot, amiben éppen vagy a 4D-ben. Ha az valahol nem működik, akkor talán most oda tartozol, ahol működik. Talán oka van annak, hogy a Szellem tisztán mutatja, hogy pillanatnyilag nem Glastonbury a hely, ahol lenned kell. Valójában, lehet, hogy csak az imáid lettek megválaszolva, csak neked nem tetszenek a válaszok!

Mindenkihez: Áldjátok a jeleket, amiket Istentől kaptok! Még ha nincsenek is összhangban azzal, amit elvártok az adott pillanatban, legyetek elég bölcsek és szabadok, hogy ünnepeljétek ezeket a jelzéseket és ezek szerint munkálkodjatok. Semmi sem állandó, amit ezekkel a dolgokkal kapcsolatban teszel és sok esetben ki kell fejezned a szándékod, hogy követed azt az energiát, amit egy adott szituációban kapsz, hogy az majd egy jövendő szituációban hazavezessen.