Kedves Kryon!

A szívemben óriási változást hoztak a közvetítéseid és a könyvek. Sosem éreztem még ennyi empátiát szervezett vallás iránt, habár mindig is hittem Istenben. Gyakran össze voltam zavarodva amiatt, amit Istenről gondoltam, de mindig is hittem az isteni Teremtőben. Olvastam, hogy amit mi itt teszünk ezen a bolygón, meghatározza az Univerzum alap energiáját, ami még mindig folyamatosan teremtődik. Így felvetődik a következő kérdés: Mivel mi örökkévalók vagyunk, ugyanezt már megtettük más Univerzumokban is? Újra meg fogjuk tenni? Mindig is ez lesz a mi célunk? Vannak-e mások, máshol, akiknek más feladataik vannak? És mi ennek az egésznek a célja? Miért is csináljuk mi ezt az egészet? Miért nem csak „létezünk” egyszerűen, ami természetes állapotunk az örökkévalóban?

Oh Istenem... az ember bölcsessége és megérzése elkezdi fellebbenteni a fátylat! Igen, ezt már megtettétek korábban. Igen, újra meg fogjátok tenni. Sokan vannak közületek a „szárnyakban”, akik vissza fognak jönni, hogy a népességet a kritikus szintig emeljék... és mindannyian jártak már itt korábban.

Talán most elkezdhetitek végre megérteni? Ez az, amit tesztek Ez a specialitásotok! Ez szintén a „súlyemelés”, amiről beszéltünk, s a színetek is erről árulkodik.

A terv túlmutat az emberi felfogóképességen, de egyike a leghatalmasabb dolgoknak, ami annak látókörében benne van, amit ti Istennek hívtok. Ez a Teremtés integritásáról szól, az életről általánosságban és Isten szeretetéről.

Szóval... csak „létezzetek” ezzel és folytassátok az isteni részetek keresését. Minden egyes lépésnél legyetek biztosak, hogy megmaradtatok a teljességben. Engedjétek meg mindennek, amit tesztek, hogy „jól legyenek a lelketekkel”, ez azt jelenti, hogy teljesen kényelemben vagytok a szándékotokba vetett hittel.

A bolygó minden vallásos tanításának magja arra kér benneteket, hogy legyen hitetek, hogy létezik egy nagyobb kép. Ezek a tanítások elmondják nektek, hogy mindannyian örökkévalók vagytok... túl az emberi halálon... és, hogy néhány dologgal kapcsolatban egyszerűbb, ha rejtve marad előttetek, amíg itt vagytok. S azt is elmondják a tanítások, hogy tartsátok szem előtt Istent.

Ez az én üzenetem. Ez is.