Kryon, beszélj a mi emberi lelkünkről! Mi az? Mik a jellemzői?

Az egyik legfontosabb, mégis az elképzelhető legbonyolultabb kérdést tettétek föl. Hogy beszélhetne nektek Kryon olyasminek a jellemzőiről, ami idegen, értelmetlen a gondolkodásotok számára? Egy vak embernek el tudod magyarázni a természet teljes színskáláját? Nincs olyan tapasztalatotok, melynek alapján fel tudnátok fogni az emberi lélek mibenlétét.

Interdimenzionális érzékelőképesség nélkül egyszerűen lehetetlen ezt megértenetek. Ember voltod ideiglenes, a lelked az „igazi” valód. Több helyen tartózkodik ugyanabban az időben. Egy része benne van tested minden sejtjében. Egy másik része magának a bolygónak a mágneses terében lévő energia-lenyomat, mely jelzi, hogy itt vagy. Egy további része, melyet Felsőbb Énnek hívtok, a fátyol másik oldalán van és megoldásokat teremt itteni megtestesülésedhez, válaszol a megvilágosodásodra, megváltoztatva ösvényedet a megállapodásaidnak megfelelő új tervek kibontakoztatásával.

Tudtad, hogy interdimenzionális vagy? Fel tudod fogni, hogy egyszerre több helyen létezel? A lineáris időkeretbe „ragadt” elmével képes vagy megérteni a valós, spirituális idő körét? Mit szólsz ahhoz, ha azt mondom, hogy a lelked képes egy emberi testet megosztani egy másik lélekkel? Csak álmaidban és látomásaidban kerülhetsz közel a létezés igazi valóságához. Légy tudatában: lelked a Világegyetem kertjében viruló virág. Örök életű és ismer mindent, amit én ismerek. Sokkal hatalmasabb, mint azt felismerhetnéd. Több helyen és több időkeretben létezik egyszerre.