Kedves Kryon!

A honlap „Kérdések és válaszok” oldalait különösen segítőnek érzem, de van egy kérdésem mely már jó ideje nem hagy nyugodni és amire még nem találtam választ: A Föld népessége jelen pillanatban nagyobb mint valaha, 6 milliárd fölött van, de vajon hol lehettek ezek a lelkek a múltban, amikor a Föld lakossága jóval kisebb volt?

Azon a helyen, amit ti úgy hívtok: „a fátyol túloldala”. Az isteni tóba sokkal több entitás tartozik, semmint képzelitek. Az általatok látott és nem látott összes csillag egy-egy angyal haját jelképezi. Számtalanul sokan vagyunk, számunk mégis véges.

A Földet ezek az általatok isteninek nevezett angyali lények lakják, te egy vagy közülük. Sokan évezredek óta vártak rá, hogy részesei lehessenek annak a csodálatos kísérletnek, mely a Földön folyik. A bolygó lakosságának növekedése lehetővé tette számukra, hogy csatlakozhassanak hozzátok és a szabad választások bolygójára jöhessenek.

Elérkezik majd egy pont, amikor a Föld „tele” lesz és ha az emberi tudatosság ekkorra ott tart majd, ahol reményeink szerint tartani fog, akkor ezt a helyzetet ésszerűen és tisztelettel tudjátok majd kezelni.