Kryon a hallgatóság tagjaira lemúriaiakként, vagy néha angyalokként utal. Kérlek, magyarázd ezt el. Vajon ez azt jelenti, hogy csak azok az emberek, akik elmentek arra a bizonyos előadásra, csak azok lemúriaiak?

Ez nem ilyen bonyolult. Ti mind angyalok vagytok, mivel mindannyian isteniek és örökkévalók vagytok. Ti mindig is Isten részei voltatok és lesztek is.

De kezdetben, sokan közületek, akik nem fénymunkások, részt vettek a Föld lemúriai tapasztalásában, egy életben, egy időben és helyen, aminek létezését a történészek tagadják. Ez egy más fajta közösség volt, „bemelegítés” volt arra, amiben most részetek van. A testetek nem teljesen ugyanolyan, mint amilyen akkor volt. Ezért is mondtuk nektek, hogy ne tekintsetek olyan messzire vissza, ha tudni akartok a „jelenlegi történetetekről”. Lemúria akkor létezett, amikor a dualitás nem volt ennyire magas és az energia ennyire alacsony, mint most. A bolygó „tisztára volt törölve” ezen közösség által és az újraindítás megtörtént. Ez egy régi hír és mi már korábban ezt el is mondtuk. Mindannyian megkaptátok az engedélyt ehhez, de egy nagyon mély szinten, mint egy lemúriai, felkészültetek erre az időszakra a bolygón.

Szóval az angyali tulajdonságaitok, Isten tulajdonsága. A lemúriai tulajdonságaitok (ha rendelkeztek vele) egy korai Földi tapasztalat tulajdonságai, melynek része volt a magas szintű tudomány és DNS-beli különbözőségek. Egy csoport, mely ellátogathat a Kryon közvetítésekre, gyakran található meg köztük lemúriai, mivel sokan közületek, akik „éberek” az új spirituális igazságokra, ők rendelkeznek az öreg-lélek lemúriai háttérrel. De az én nézőpontom szerint ti mind angyalok is vagytok. Az üzenetem számotokra ezekben az üzenetekben az üdvözlet és az elismerés, valamint kérlek benneteket, hogy emlékezzetek rá, hogy kik is vagytok. Sok lemúriai él köztetek és csak egy töredékük fog valaha is tudni Kryonról. Mindenütt léteztek a Földön, de mindannyian ébredeztek bizonyos szinten.