Kedves Kryon!

Az üzeneteid és könyveid által a lelkem nagy változáson ment keresztül. Soha nem éreztem még ekkora empátiát egy szervezett vallás iránt, habár mindig is hittem Istenben. Sokszor összezavarodtam, amiatt amit Istenről nekem tanítottak, de mindig hittem az isteni teremtőben.

Olvastam róla, hogy amit itt a földi életben teszünk, meghatározza az Univerzum beállítását, ami folyamatos teremtésben van. Ez a következő kérdést veti fel: Amióta örökkévalók vagyunk, megtettük már ezeket más Univerzumokban is? Újra meg fogjuk tenni? Mindig is ez lesz a célunk? Vannak mások is valahol, akiknek más feladatik vannak? És mi ennek az egésznek a célja? Miért is csináljuk ezt az egészet? Miért nem csak „létezünk” egyszerűen, ami amúgy is alapvető természetünk?

Ó, kedvesem... az Emberi bölcsesség és intuíció elkezdte áttörni a fátylat! Igen, újra megteszitek majd. Vannak sokan közületek a „szárnyban”, akik folytatni fogják, hogy eljönnek a Földre emelvén a populációt egy kritikus szintre... és ezt már mindegyikük megtette már korábban.

Talán elkezded végre megérteni? Ez az amit teszel! Ez a specialitásod. Ez is egy „nehéz emelés”, amiről már korábban beszéltünk, amit teszel itt és ezt a színed is megmutatja.

A cél túlnyúl az Emberi értelmen, de ez egyik a leghatalmasabb dolgoknak, amik a téren belül léteznek, amit ti Istennek neveztek. Ez a teremtés elhatárolódottságáról szól, az életről általánosságban és Isten szeretetéről.

Tehát... csak „legyél” ezzel és folytasd a keresést az isteniséged után. Minden lépésnél légy biztos, hogy az elkülönülésben maradsz. Engedd, hogy minden amit teszel, legyen „barátságban a lelkeddel”, ez azt jelenti, hogy teljes összhangban vagy azzal, amiben hiszel.

Minden vallásos tanítás magja ami ezen a bolygón létezik, azt kéri tőled, hogy legyen hited, hogy van egy nagyobb kép. Elmondják, hogy örökkévaló vagy... túl az Emberi halálon... és vannak dolgok, amikről egyszerűbb, ha nem tudsz, amíg itt vagy. Elmondják, hogy tartsd a szemed Istenen.

Ez az én üzenetem. Ez is.