Kedves Kryon! Azt az üzenetet küldted, hogy Kryon „valódi” munkája az öt évében (2003-ban) kezdődik. Mi lesz Kryon „valódi” munkája azután, hogy spirituális vonatkozásban elkészült a rács?

Kedves Kryon! A rács majdnem elkészült és 2002 végén működésbe kell lépnie. Mi lesz a hatása ránk nézve? Másképpen fogjuk érezni magunkat? Utóirat: Köszönet mindazért a rengeteg munkáért, amit végzel!

Az évek során mindössze a Föld lehetőségeit vázoltam. Elmondtam, hogy a mágneses rács a sejtes összeköttetés motorja és hogy a fátyol elhelyezkedéséért is felelős... a kettősségetekért. Amikor ez befejeződik, akkor kezdetét veszi a tanítás. Hogy mire volt mindez hatással és miként tudjátok használni az új ajándékokat és szerszámokat? Mik az új sajátosságok? Éreztek-e valami változást?

Most is éreznetek kellene! Sokan panaszkodtak, hogy amit spirituálisan megszoktak, az eltávolodik tőlük. Ennek vége szakad, amikor a rács elrendeződik és a spirituális folyamatotok megszilárdul. Hamarosan egyre otthonosabbak lesznek számotokra az új érzések. Ezek Kryon valódi tanításai. 2003-ban elkezdem leírni az új rács sajátosságait.