Kedves Kryon!

Amikor mantrát ismételgetek, tudom, hogy hatással van a testemre, de vajon hatással lehetnek-e a lovaim, kutyáim és macskáim testére is? Különböző mantrákat hallgatok napi 24 órában a lovas farmunkon (általában „Lumen De Lumine”, „Om Mane Padme Hung” és „Om Nama Shivaya”-t szoktam hallgatni). Arra is kíváncsi vagyok, vajon ezek az énekek segíthetnek emelni a bolygó rezgészámát? Nagyon remélem, hogy igen, mert ez az én szándékom ezzel. Még akkor is, ha a fő ok, amiért ezeket hallgatom, hogy jobb kedvem legyen.

Minden hang és hangzás vibrációnak megvan a maga energiája. Amikor ezeket kombinálod az emberi tudatosságból eredő szándékkal, akkor nagyon erőteljessé válik. Ne tölts túl sok időt annak részleteivel, hogy milyen dalokat, mantrákat hallgatsz, ezek a részletek csak azért vannak, hogy téged örömben tartsanak, hogy magad is teljessé teszed a rendszert. Az emberek szeretik a rendszereket és jól reagálnak rájuk, de követni egy szisztémát nem szükségszerű a Szent Szellem szemszögéből nézve.

Az igaz, hogy majdnem minden, ami körülvesz, beleértve a testedet, specifikus hangi jellemzőkkel rendelkeznek. Viszont, minden élet körülötted válaszolni fog, még akkor is, ha nem mondod vagy énekled ezen a specifikus frekvencián. Ez a ti tetteitek szándékából fakad, ami az összes hang számára „hordozóként” szolgál. Nos, még ha – túl az ismereti vagy vokális képességbeli hiányaitokon – elvétitek a hangszínt, a szándék maga elviszi a megfelelő hangszínt az interdimenzionális szinten.

Minden igaz a mantrákkal kapcsolatban, amiket említettél. Valóban csak akkor erőteljesek, ha „ellátod” őket azzal az energiával, ami épp szándékodban áll és a szavakkal, amelyeket úgy érzel, hogy jelentőségteljesek számodra. Az állatok is az adott energiára felelnek. Érzik a szándékot és szeretik az énekhangot, ami kijön a torkodból. Őket viszont nem érdekli, hogy milyen nyelven teszed ezt, vagy milyen mantrát énekelsz. Most már látod mekkora erővel bír a saját emberi tudatosságotok a természetre és mindenre, ami körülvesz benneteket?