Kedves Kryon!

Hipnoterapeuta vagyok, mindegyik ügyfelemből a legmagasabb és a legjobb minőséget akarom előhívni. Megtanultam, amit a tanáraim tanítottak, de valami még hiányzik. Úgy érzem, mintha belső hívás arra buzdítana, egészen másként dolgozzam. Ne úgy, mint ahogy a könyvek és a képzések irányítanak. Attól függetlenül, hogy miért keresnek föl az ügyfelek, mindig csak arról akarok beszélgetni velük, amit „elfelejtettek” és azt akarom megértetni velük, hogy teljesek és szeretettek. Egyáltalán nem akarok azokról a témákról beszélgetni, amiket ők hoznak hozzám. Elő akarom hívni belőlük az igazságot. Nem tűnnének el a nehézségeink, ha igazán tisztelnénk magunkat és másokat? Ha egyszerűen azt választanánk, hogy nem eszünk túlzott mértékben, nem használunk drogot, alkoholt, nem vagyunk lehangoltak stb...

Kedves gyógyító, minden helyes, amit mondtál. Mindig újból kijelentettem, hogy a magismeret, a csodák, a fizika és a fölemelkedéshez vezető út is minden sejtben elraktározott. A mágneses mezőben végrehajtott átalakítások része az is, hogy ez elérhetőbbé váljon, ahogy a fátyol ebben az új energiában enyhén megemelkedik.

De nézzük a kérdésedet. Nem azokról az emberekről szól, akik azért keresnek föl téged, hogy a valóságot „lássák”, hanem sokkal inkább rólad! Arról, hogy az ő segítésük érdekében egy nem kellőképpen behangolt rendszer szintjein mész keresztül és ez nagyon megvisel téged. A válasz? Kérj segítséget ahhoz, hogy az ajándékaid és az eszközeid fölhasználásával másik rendszert teremthess, amellyel kinyithatod az emlékezés ablakát azok számára, akik előtted ülnek. Kíméletesen vezesd el őket önmaguk fölfedezéséhez, hozd tudomásukra, hogy birtokában vannak a válaszoknak.

Amire neked szükséged van, azt kérem minden megvilágosodott Emberi Lénytől a bolygón: türelem. Tudd, hogy mélységesen szeretett vagy.