Kedves Kryon!

A menopausa-val kapcsolatban adott magyarázatodat sajnos nem értem. Az üres fecsegés bizonytalan és én szeretnék egy sokkal specifikusabb választ az aggodalmaimra. Először is, én nem akarok kor-függő változásokat, melyek menopausaval járnak és nem akarok alacsony szintű ösztrogént és progeszteront a testemben, hanem szexuálisan vonzó akarok maradni amíg meg nem öregszem és meg nem halok. Nem akarok egy öreg, aszott ember lenni, akinek ráncos a felső ajka és akinek szőrszálak nőnek ki az állán, valamint zsírpárnákat a csípőm köré! Naná, hogy terhes sem kívánok lenni, de akarom, hogy a fizikai szépségem sértetlen maradjon.

A szexuális vágyam nagyban csökkent, ami egyáltalán nem vicces. Te azt mondod, hogy a menopausa azért van, hogy megvédje a nőket a teherbe eséstől, mikor már a testük kémiai folyamatai már nem lennének képesek ezzel megbírkózni. De miért kell a nőknek „kasztrálni” a testüket ezzel a védelmi folyamatnak nevezett dologgal? Beszéltem a sejtjeimhez és kértem őket, hogy térjünk vissza a testem régi állapotához, amikor még 10 éves volt, ahogy te is javasoltad. De ez nem történik meg, mert még mindig vannak hőhullámaim. Kérlek, mond el, hogy mennyi időt vesz igénybe, hogy a sejtjeim figyeljenek rám és aszerint cselekedjenek. Van esetleg még valami, amit tehetünk? Nagyon köszönöm – áldottnak érzem magam, hogy lehetőségem adódott olvasni a szavaidat.

Menopausa mindig is létezni fog, aminek megvan az oka, amit már ismertettem. Megmarad egy rendszer, amely tiszteletben tartja a nőt, ha az már befjezte a gyermek kihordási éveit. Ezért ne átkozd a menopausát. Inkább gondolkozz el milyen választ adnál a következő kérdésre: „Miért jelenik meg a menopausa és mi indítja be?”

A válasz a biológiai órád. Szóval, ha el kívánod kerülni a szőrök kinövését az állad alatt, akkor késleltesd ezt az órát! Koncentrálj erre és a többi majd ehhez fog igazodni. Azt gondolhatod, hogy te valóban beszélsz a sejtjeidhez, de a te esetedben igazából megpróbálod legyőzni a menopausát. Tedd félre az öregedéstől való félelmet és csalódottságot és koncentrálj arra, hogy napról napra fiatalabb vagy és tovább élsz.

Azokat a dolgokat teszed, amit a fiatalok tennének? Megpróbálsz együtt lenni a fiatalsággal? Valószínűleg mindkét kérdésre a válasz, hogy nem. Inkább ehelyett próbáld meg meglovagolni a saját kronológiai korod valóságának vonalát és törekedj azon dolgok késleltetésére, amelyeket nem akarsz az életedben. Ehelyett, vizualizált az egész tested órájának a lelassítását. Ha lelassítod ezt az órát, azzal egyetemben kiemeled magad a régi paradigmából, amely megmondja, hogy hány „éves” is vagy. Megváltoztathatod a hormonokat, az immunrendszeredet, sőt még a megjelenésedet is azzal, hogy biológiai óráddal dolgozol. Kezd el megmutatni a testednek, hogy a valóság más, mint ami volt és segítsd „megteremteni” azt a kort, amennyi valóban vagy.