Kedves Kryon!

A Merkabával kapcsolatban érdeklődnék: ez a légzési technika az egyetlen mód arra, hogy összekapcsolódjak a Merkabámmal, vagy elérhetem ugyanezt más módszerekkel is? Ha igen, légy olyan kedves felvilágosítani ezekről a módszerekről. A dohányzás amellett, hogy egészség károsító hatású, a spirituális fejlődést is hátráltatja?

Nagyon sok Merkaba erősítő technika létezik és maga a légzéstechnika is nagyon jó. Lényege az oxigén és az élő oxigenizációval kombinált szándék hatása. Egy másik a hálóhoz kapcsolódik, ami ugyanakkor tudományos is (erről már hosszasan beszéltünk). Egy másik a sejtmemória összehangolása, amit még csak most kezdtetek el tanulni és nehéz lenne oly módon részletezni, ahogy szeretnétek. Sok új módszer jön majd és ahogyan a háló változásával az új képességeitek kibontakoznak, ezek is feltárulnak majd előttetek.

A dohányzás szokása önmagában nem hátráltatja a spirituális fejlődést. Viszont minden olyan dolog amit önszántadból teszel és megrövidíti az életed, azt az üzenetet küldi a sejtjeidnek és a spirituális segítőidnek is, hogy nem szándékozol teljes életet élni. Ez azt jelzi a sejtjeidnek, hogy nem kívánod a kapott ajándékaidat teljes mértékben kihasználni.

Ugyanez vonatkozik azokra, akik túl sokat esznek és azokra is, akik más területeken önszántukból kihívás elé állítják a fizikai testet egyéb egészségtelen anyagok használatával. Mondtuk már nektek, hogy képesek vagytok elhagyni a legerősebb szokásokat a rendszerint velük járó trauma nélkül. Ez tőletek függ, mindig is tőletek függött. Hadd lássák ezt a tanítók... példaképnek kellene lenniük mások számára a megvalósítás terén.