Kedves Kryon!

Az emberek miért jönnek zavarba a meztelenségtől?

Nem minden ember jön tőle zavarba. Ennek eredete leginkább kultúrális és a gyökere a józan észből eredeztethető. Valamint ez egy hagyomány is, hogy az emberek zavarba jöttek a saját meztelenségüktől már az Édenkertben is. Ez a történet segít a vallásos rendszernek kontrollálni, azáltal, hogy szégyent és méltatlanságot kelt a meztelenség körül.

Az emberek ruhát hordanak a hideg ellen! Az állatok szőrt és bundát növesztenek, mivel nincs olyan szintű intelligenciájuk vagy képességük, hogy ruhát készítsenek. Ez a válasz valóban nagyon egyszerű és semmi köze sincs a szégyenhez vagy bármi máshoz, amit neked ezzel kapcsolatban tanítottak.

Szóval ez a ti saját kultúrátok és a bolygó vallásai, amelyek megalkották az érzést, ami ezzel kapcsolatban most van bennetek. Emlékezz rá, sok törzs, akik meleg klimájú helyeken élnek és sosem kerültek közszemlére a kultúrátokban, mert meztelenül leltek rájuk és ezen törzsek tagjai biztosan nem éreztek szégyent, vagy zavarodottságot emiatt. Ezek az emberek nem voltak bennszülöttek sem, csak egyszerű emberek, akiknek egy nagyon kiegyensúlyozott életük volt – olyan élet, amelyben sosem fáztak meg. Emiatt Isten sem átkozta el őket és több szexuális bűntény sincs náluk mezítelenségükből fakadóan. Gondolkozzatok el ezen.